DB.one: H ιδανική επιλογή για επαγγελματικά γεύματα!

Το DB.one, που ξεχωρίζει για τα εξαιρετικής ποιότητας πιάτα του, μεταμορφώνεται σε έναν άκρως ελκυστικό χώρο, ιδανικό για ιδιωτικά επαγγελματικά γεύματα και δείπνα.

Προσιτή πολυτέλεια, ασυμβίβαστη ποιότητα
Το εστιατόριο, που κερδίζει καθημερινά την αγάπη και την εμπιστοσύνη του Αθηναϊκού κοινού, αναδεικνύει πλέον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ιδιωτικά γεύματα, συνδυάζοντας επαγγελματισμό και ποιότητα υψηλού επιπέδου.
Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος προσφέρεται για συναντήσεις και συζητήσεις συνοδεία εκλεκτών γεύσεων, κρασιών και κοκτέιλ.

The place to meat
Οι premium κοπές κρεάτων αφήνουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη άκρως ικανοποιημένο και εγγυώνται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία υψηλών απαιτήσεων. Για τις ανάγκες του εταιρικού δείπνου ή του ιδιωτικού event, το εστιατόριο προσφέρει συγκεκριμένες επιλογές set menu: αναλαμβάνει κατόπιν συνεννόησης τη δημιουργία ειδικά
διαμορφωμένων menu με βάση τις προτιμήσεις του εκάστοτε επαγγελματία που οργανώνει το
δείπνο, ενώ διαθέτει φυσικά και το σύνολο των επιλογών του υπάρχοντος μενού του.
Το DB.one αναβαθμίζει την εμπειρία των εταιρικών γευμάτων προσφέροντας ένα
ιδιωτικό και ήρεμο περιβάλλον, ιδανικό για επαγγελματικές συζητήσεις.

Το DB.one προωθεί τη βιωσιμότητα
Στο DB.one χρησιμοποιούνται κρέατα ανώτερης ποιότητας: Αυστραλιανό Wagyu και κρέας US Prime που προέρχεται από αποκλειστικές φάρμες που επιδιώκουν την προώθηση της βιωσιμότητας. Ακόμη, επιδίωξη του DB.one είναι να παρέχει πιάτα υψηλής ποιότητας
με ελάχιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον. Στόχος του DB.one είναι να συμβάλλει θετικά στην κοινότητα στην οποία δραστηριοποιείται και, παράλληλα με το κρέας, να παρουσιάσει μερικά από τα καλύτερα προϊόντα από την Ελλάδα που παρέχονται από τοπικούς παραγωγούς.

info
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε το site db.one
Facebook
Instagram

Για κρατήσεις:
(+30) 2108981018 /
(+30) 6976736982
Διεύθυνση: Κύπρου 65, Γλυφάδα 166 74