Φτιάχνοντας το ιδανικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό!

Το δέντρο σας λογικά το στολίσατε – αν όχι, μην το αναβάλετε για πολύ ακόμα – ωστόσο η cozy χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα “χτίζεται” και κάνει σταδιακά το σπίτι ακόμα πιο ζεστό και φιλόξενο.

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για χρώματα. Δείτε ποια χρώματα είναι φέτος οι πρωταγωνιστές  και επιλέξτε ποια θέλετε να εντάξετε στο δικό σας χριστουγεννιάτικο σκηνικό!

Ροζ χριστουγεννιάτικες ιστορίες
Έχετε ακούσει για τα Pinkmas; Mετά την ταινία της Barbie ο κόσμος για πολλούς έγινε ακόμα πιο ροζ! Αν το δέντρο σας έχει χρυσές μπάλες, μπορείτε να προσθέσετε και μερικές ροζ, ματ, γυαλιστερές ή ακόμα και με γκλίτερ – απαστράπτουσες! Τι θα λέγατε για μερικά ροζ κεριά; Το ροζ ταιριάζει πολύ με το λευκό αλλά και με το χρυσό. Ακόμη, μπορείτε να στολίσετε ένα υπέρλαμπρο αλλά μίνι ροζ χριστουγεννιάτικο δέντρο στο παιδικό δωμάτιο ή αν είστε τολμηροί στο γραφείο σας. Το ροζ γενικά φτιάχνει τη διάθεση!

Κόκκινο αλλά… της Βουργουνδίας!
Είναι τάση και μας αρέσει πολύ! Είναι βαθύ κόκκινο και ταιριάζει πολύ στα Χριστούγεννα. Μαξιλαράκια “γιορτινά”, ριχτάρια ή ακόμα και κασπό σε αυτό το χρώμα θα δώσουν το στίγμα! Ακόμα, κούπες για τον καφέ σας και μερικά στολίδια για το δέντρο ή διακοσμητικά μπορούν να ενταχθούν στα δικά σας Χριστούγεννα!

Το δάσος σπίτι μας!
Η φύση μας επισκέπτεται αυτά τα Χριστούγεννα και τα κάνει μαγικά! Σκεφτείτε τα υπέροχα χρώματα που συναντάμε στο δάσος και εντάξτε κάποια από αυτά στο σπίτι σας. Το σκούρο πράσινο, οι αποχρώσεις του καφέ και γενικότερα τα γήινα χρώματα θα φέρουν κάτι μαγικό στον στολισμό του σπιτιού σας. Μπορεί να είναι διακοσμητικά αντικείμενα ή ακόμα και σουπλά. Αν θέλετε να συνδυάσετε το δάσος με το παραμύθι, επενδύστε σε ξωτικά, νεράιδες και ό,τι άλλο μαγικό μπορείτε να φανταστείτε!