Ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει!

Ο Γρηγόρης, είναι το μοναδικό ελληνικό brand που έχει όνομα και γιορτή. Μία γιορτή που αποτελεί σημαντικό γεγονός για όλα τα καταστήματα Γρηγόρης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα οποία, με εορταστική διάθεση και στολισμό, υποδέχονται τους καταναλωτές και τους προσφέρουν λαχταριστά κεράσματα.

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, ανήμερα του Αγίου Γρηγορίου, όλοι οι καταναλωτές που θα επισκεφτούν κάποιο κατάστημα Γρηγόρης ή θα παραγγείλουν μέσω delivery θα απολαύσουν το νέο τρίγωνο τυροπιτάκι με σουσάμι, μια γευστική συνταγή από την Ελληνική παράδοση. Επιπλέον, οι συνονόματοι Γρηγόρηδες και Γρηγορίες εκτός από το κέρασμα, θα πάρουν δωρεάν και τον καφέ της αρεσκείας τους στα καταστήματα Γρηγόρης.

Η γιορτινή μέρα όμως δεν σταματά εδώ! Ο Γρηγόρης πραγματοποιεί έναν μεγάλο διαγωνισμό στη σελίδα του @gregorysgr στο Instagram και στις 25 Ιανουαρίου θα αναδείξει 25 νικητές, που θα κερδίσουν, μεταξύ άλλων, μία τηλεόραση Samsung 65”, δύο iphone15, ένα ηλεκτρικό Scooter και ένα ηχείο party box.

Ανήμερα, λοιπόν, της γιορτής του Γρηγόρη, μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε κάποιο κατάστημά του, για ευχές και κεράσματα ή να παραγγείλετε μέσω delivery, γιατί… αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!