Η Dyson λανσάρει το νέο επαναστατικό ισιωτικό μαλλιών Airstrait™

Ένας νέος τρόπος για το ίσιωμα των βρεγμένων μαλλιών χωρίς θερμαινόμενες πλάκες και χωρίς φθορά στην τρίχα, μέσα από τη μελετημένη χρήση ισχυρής ροής αέρα που στεγνώνει και ισιώνει ταυτόχρονα και σε ελάχιστο χρόνο.
Την καινοτόμα συσκευή, που χαρίζει ένα απολύτως φυσικό ίσιο στυλ με λαμπερό τελείωμα, παρουσίασε με ενθουσιασμό ο ίδιος ο ιδρυτής της εταιρείας, James Dyson, στο Παρίσι πριν λίγες μέρες. Μια συσκευή – προϊόν κορυφαίας τεχνογνωσίας με ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα που στεγνώνει και ισιώνει ταυτόχρονα, με ένα μόνο πέρασμα μέσα από την πρέσα, κάτι που συνεπάγεται εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, αλλά και ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.
Για να αλλάξει το σχήμα των μαλλιών, οι μοριακοί δεσμοί υδρογόνου που υπάρχουν μέσα σε κάθε τρίχα πρέπει να σπάσουν και να επαναρυθμιστούν ώστε να δώσουν μια νέα μορφή. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με τη θερμότητα είτε με την υγρασία. Η ισχυρή ροή αέρα που εφαρμόζει το Airstrait™ στεγνώνει ενώ ισιώνει και προκαλεί λιγότερο ή καθόλου φριζάρισμα, αξιοποιώντας την ιδιότητα των μαλλιών να ισιώνουν ευκολότερα όταν είναι βρεγμένα,
διότι τότε τα μόρια υδρογόνου είναι ρευστά. Με τη χρήση του Airstrait™τα μόρια υδρογόνου επαναφέρονται σε μια σταθερή κατάσταση μόλις στεγνώσει το μαλλί, «κλειδώνοντας» το νέο στυλ. Όπως κάθε συσκευή Dyson, έτσι και το Airstrait™ ενσωματώνει αποκλειστικές πατέντες και τεχνολογίες που κάνουν τη διαφορά. Πίσω από τέτοιες συσκευές βρίσκεται η επιστήμη και τα αποτελέσματα εντατικής έρευνας και ανάπτυξης στις οποίες η Dyson επενδύει δεκάδες εκατομμύρια βρετανικές λίρες τον χρόνο.