ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ: Platinum διάκριση στα Chef’s Choice Awards 2024

Με υπερηφάνεια ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ ανακοινώνει μία ακόμα διάκριση και συγκεκριμένα για το Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ που αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στα φετινά Chefs Choice Awards 2024, κερδίζοντας το Platinum Βραβείο.
Το Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ κυκλοφόρησε πριν είκοσι χρόνια και έκτοτε έχει καθιερωθεί με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά. Εκτρέφεται με τον παραδοσιακό τρόπο στον ορεινό όγκο της Πίνδου, στο Νομό Ιωαννίνων, σε υψόμετρο άνω των 700μ. προσφέροντάς του μια ξεχωριστή αυθεντική ορεινή γεύση. Ενώ τρέφεται με 100% φυτικές τροφές πιστοποιημένες από τον AGROCERT, εκ των οποίων το 65% είναι καλαμπόκι, γεγονός που του προσδίδει το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα, το οποίο διατηρεί και μετά το μαγείρεμα. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής του διαδικασίας – όπως και σε όλα τα προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ – πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι, ώστε να φθάνει το πιο ασφαλές και ποιοτικό προϊόν στο πιάτο των καταναλωτών.
Επιπλέον, η ΠΙΝΔΟΣ έχοντας πρόσφατα ανανεώσει τo packaging των συσκευασιών στη σειρά Ελεύθερη Βοσκή, με νέες χάρτινες συσκευασίες, μείωσε κατά 93% το πλαστικό σε κάθε προϊόν της σειράς της με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος καθημερινά. Το Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής πλέον κυκλοφορεί με την πρωτοποριακή και υψηλής προστασίας συσκευασία Eco Safety Pack, η οποία είναι 100% φιλική ως προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμη και χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε προϊόντα κοτόπουλου.