Μικρή κίνηση… μεγάλος αντίκτυπος!

Kαλημέρα SayYesser!

Παρασκευή σήμερα και σου έχω πρόταση! Να επιλέξεις υπέροχες λαμπάδες και πασχαλινά διακοσμητικά από τα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρίσεις χαμόγελα και να κάνεις μια πράξη που θα πιάσει τόπο!

Φέτος το Πάσχα, επιλέγουμε λαμπάδες και πασχαλινά διακοσμητικά από τα Παιδικά Χωριά SOS, βοηθώντας με κάθε αγορά τα παιδιά και τις οικογένειες που υποστηρίζουν σε όλη την Ελλάδα, με στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει με ασφάλεια, σεβασμό και αγάπη.

Αύριο 19 και μεθαύριο 20 Απριλίου 2024, θα πραγματοποιηθεί το πασχαλινό bazaar του Οργανισμού στο Μετρό Συντάγματος (09:00 – 21:00), όπου μπορούμε να κάνουμε τις πασχαλινές μας αγορές, επιλέγοντας από δώρα και λαμπάδες που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους και διακοσμητικά που θα αναδείξουν κάθε γωνιά του σπιτιού, του κήπου και της βεράντας και θα χαρίσουν μια πασχαλινή πινελιά χαράς στους χώρους μας.
Παράλληλα, όλη η πασχαλινή συλλογή είναι διαθέσιμη στο e-shop των Παιδικών Χωριών SOS, απ’ όπου μπορούμε να επιλέξουμε από μία ποικιλία πασχαλινών δώρων, λαμπάδων, αλλά και ηλεκτρονικών πασχαλινών καρτών για να ευχηθούμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα και συναδέλφους.
Με κάθε αγορά, μικρή ή μεγάλη, από το πασχαλινό bazaar ή από το e-shop του Οργανισμού
στέλνουμε το δικό μας μήνυμα αγάπης, στηρίζοντας το σημαντικό έργο των Παιδικών Χωριών SOS.

Τip of the Day: Είσαι νονός ή νονά και ψάχνεις για όμορφες λαμπάδες και πρωτότυπα δώρα για το βαφτιστήρι σου; Θέλεις να αγοράσεις πασχαλινά δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να διακοσμήσεις το σπίτι σου ή απλά να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου; Ο προορισμός είναι ένας: το πασχαλινό bazaar των Παιδικών Χωριών SOS στο Μετρό Συντάγματος. Δεν προσφέρεις χαρά μόνο στους αποδέκτες των δώρων, αλλά προσφέρεις στήριξη στο σημαντικό έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Αυτό το Πάσχα μοίρασε την αγάπη παντού, στήριξε τον συνάνθρωπό σου με όποιο τρόπο μπορείς, ακόμα και μια μικρή κίνηση για κάποιον είναι πολύτιμη… Μην του τη στερείς!

@sosvillagesgr
#sosvillagesgr #easter #eastergifts