Σύμπαν: μπερδεμένα σήματα και χαμένες ευκαιρίες; Κράτα τις κεραίες σου ανοιχτές!

Καλημέρα SayYesser!!!

Η ζωή, μου έχει μάθει επανειλημμένα ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο.

Το Σύμπαν έχει τα πάντα ρυθμισμένα. Αλλά μερικές φορές τα σήματα που μας στέλνει είναι τόσο μπερδεμένα, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τα αποκρυπτογραφήσουμε και έτσι να απελπιζόμαστε ή να χάνουμε ευκαιρίες. Λοιπόν, έψαξα και βρήκα μερικά σημάδια που μόλις εμφανιστούν πρέπει να έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας… ή τουλάχιστον αυτό εύχομαι και ελπίζω!

  1. Οι άνθρωποι σε έχουν ξεχάσει. Οι φίλοι σου σταματούν να σε καλούν. Αρχίζουν να συμβαίνουν κάθε είδους παρεξηγήσεις και αναποδιές και αργά αλλά προοδευτικά, απομακρύνεσαι. Μην στεναχωριέσαι καθώς το Σύμπαν απλά κάνει χώρο για να γεμίσει τη ζωή σου με νέους και υπέροχους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στο επόμενο επίπεδο. Μην σε ενοχλεί η σιωπή, όπως είπε ο Ευριπίδης, «Η σιωπή είναι η πρώτη απάντηση της σοφίας.”
  2. Όραση με ακτίνες Χ. Μπορείς να δεις τις προθέσεις που κρύβουν οι άνθρωποι πίσω από τα λόγια και τις πράξεις τους. Αυτή η “χάρη” είναι ένα σημάδι από το Σύμπαν, που θέλει να είσαι πεπεισμένος ότι βρίσκεσαι στο λάθος μέρος με τους λάθος ανθρώπους.
  3. Καταστροφή. Το Σύμπαν ανατρέπει όλη σου τη ζωή. Τα κάνει όλα μονομιάς και χωρίς έλεος: απολύεσαι από τη δουλειά σου, ο σύντροφός σου σε αφήνει για κάποιον άλλο, χάνεις τις οικονομίες σου… Το Σύμπαν σου καίει τις γέφυρες, και πρέπει να ξυπνήσεις. Είναι βασανιστικό, αλλά να θυμάσαι πως μόλις περάσει λίγος καιρός και η “καταιγίδα” καταλαγιάσει, θα ανακαλύψεις πως ό,τι έγινε ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να σου συμβεί.
  4. Νιώθεις εκτός. Κανείς δεν θέλει να νιώθει μόνος και απόρριψη. Αλλά μερικές φορές, το να χαθείς σε κάνει να βρεις τον εαυτό σου. Το να χάσεις τον εαυτό σου είναι ένα ισχυρό σήμα. Με αυτόν τον τρόπο, το Σύμπαν στέλνει ανθρώπους και καταστάσεις για να σε αναζητήσουν, να σε βρουν και να σε ανακατευθύνουν στη ζωή που σου αξίζει.
  5. Αυτό που φοβάσαι περισσότερο γίνεται πραγματικότητα. Στην αρχή, το αντιλαμβάνεσαι ως μια εποχή στην κόλαση, αλλά δεν είναι. Το να πιάσεις πάτο είναι η ευκαιρία μόνο για ένα πράγμα: να σου δώσει φόρα και να σε ωθήσει προς τα πάνω.

Tip of the Day:Προσπαθείς και προσπαθείς, αλλά αυτή η πόρτα που θέλεις να ανοίξεις δεν ανοίγει. Συνεχίζεις να προσπαθείς και η πόρτα εξαφανίζεται. Προσπαθείς να ψάξεις για ένα παράθυρο και να γλιστρήσεις μέσα αλλά δεν μπορείς να το βρεις πουθενά, τουλάχιστον όχι ανοιχτό. Νιώθεις απελπισμένος. Μέχρι που μια μέρα, τα παρατάς και χτυπάς μια άλλη πόρτα, που ανοίγει με την πρώτη. Τώρα καταλαβαίνεις ότι η πόρτα με την οποία είχες εμμονή δεν ήταν δική σου. Και ότι δεν έπρεπε να ανοίξει.
Ευχαρίστησε το Σύμπαν Dear, την έκανε τη δουλειά του…