Η JBL τα σπάει και το Πάσχα!

Το Πάσχα φέρνει μαζί του αξέχαστες οικογενειακές στιγμές, ανοιξιάτικες εξορμήσεις και μεγάλα γλέντια. Ποιο είναι το κοινό σημείο όλων; Η κατάλληλη μουσική!

Ηχεία, ακουστικά, ηχομπάρες ή partyboxes είναι εδώ για να συνοδεύσουν τις πασχαλινές σου αναμνήσεις. Οι ήχοι του Πάσχα, που είναι γνώριμοι σε όλους μας, γίνονται ακόμη πιο δυνατοί. Η μουσική γίνεται ακόμη πιο ξεσηκωτική. Ο ήχος είναι ακόμα πιο θρυλικός.
Και αυτό το Πάσχα, η JBL είναι εδώ και τα σπάει!

Για τη φετινή πασχαλινή περίοδο δημιουργήθηκε η καμπάνια «H JBL τα σπάει!». Στο πλαίσιο της καμπάνιας απεικονίζονται τα αγαπημένα σε όλους σοκολατένια πασχαλινά αυγά, μέσα από τα οποία βγαίνουν τα -επίσης αγαπημένα σε όλους- προϊόντα της JBL. Η καμπάνια βασίζεται στο στοιχείο του σοκολατένιου αυγού που παραπέμπει σε Πάσχα, και μέσα στο οποίο κρύβονται όμορφες εκπλήξεις. Μόλις το αυγό σπάσει, αποκαλύπτεται και η έκπληξη. Ταυτόχρονα, το μήνυμα χρησιμοποιείται μεταφορικά για να επιβεβαιώσει τις κορυφαίες προσφορές που έχει βγάλει η JΒL για τη φετινή πασχαλινή περίοδο. Έτσι λοιπόν, τα αυγά σπάνε, και οι τιμές τα σπάνε!