Νέα Κρι Κρι High Protein Super Spoon Puddings: Γεύση και δύναμη στη στιγμή

Η νέα σειρά High Protein Super Spoon Pudding κυκλοφορεί σε δύο γεύσεις, σοκολάτα και βανίλια, ενώ περιλαμβάνει 20 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κύπελλο προσφέροντας τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κάθε καταναλωτής.

Το πρωτεϊνικό επιδόρπιο High Protein Super Spoon Pudding, είναι μία ιδιαίτερα γευστική επιλογή με χαμηλά λιπαρά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης*. Είναι ιδανικό για τους σύγχρονους καταναλωτές που ακολουθούν έναν active τρόπο ζωής και αναζητούν εύκολες και υγιεινές απολαύσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας τους. Η εξαιρετική του γεύση αλλά και τα 20 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κύπελλο υπόσχονται «γεύση και δύναμη στη στιγμή».

Τέλος, η κυρίαρχη θέση του Κρι Κρι Super Spoon στην αγορά των προϊόντων με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη ενισχύεται περαιτέρω με το λανσάρισμα της πρώτης σειράς επώνυμου High Protein παγωτού στην ελληνική αγορά, με υψηλή πρωτεΐνη και 0% προσθήκη ζάχαρης. Πιο συγκεκριμένα, τα νέα ατομικά κύπελλα παγωτού High Protein Super Spoon κυκλοφορούν σε δύο γεύσεις, Chocolate Hype και Peanut Butter Load, καλύπτοντας κάθε γευστική προτίμηση.

* με γλυκαντικά