To Kaizen Foundation και το UEFA Foundation for Children συνεργάζονται

Το Kaizen Foundation, o Διεθνής Κοινωφελής Οργανισμός που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την Kaizen Gaming, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το UEFA Foundation for Children, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία «10,000 Smiles» («10.000 χαμόγελα»). Αυτή η δράση θα προσφέρει 10.000 εισιτήρια για τους αγώνες του UEFA EURO 2024™, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, σε συλλόγους που εργάζονται με ευάλωτα παιδιά, φέρνοντάς τους χαμόγελα και αξέχαστες εμπειρίες.

Το UEFA Foundation for Children προσφέρει τα συγκεκριμένα εισιτήρια σε παιδιά ηλικίας 8 έως 16 ετών που ζουν κάτω από δυσμενείς συνθήκες, καθώς και σε παιδιά με ειδικές ανάγκες από 8 έως 21 ετών. Η επιλογή γίνεται σε συντονισμό με κάθε διοργανώτρια πόλη, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων.

Ο Πρόεδρος του Kaizen Foundation, κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με το UEFA Foundation for Children. Η προσήλωσή μας στη βελτίωση της ζωής των παιδιών είναι εμφανής από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης μας, μέσω των έργων ανακαίνισης στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης στην Αθήνα και στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Πιτέστι στη Ρουμανία. Πρόκειται για έργα, για τα οποία έχουμε προχωρήσει σε δωρεές συνολικής αξίας άνω των 4 εκατ. ευρώ. Τώρα υποστηρίζουμε την προσπάθεια του UEFA Foundation for Children να κάνει 10.000 παιδιά να χαμογελάσουν, δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου».