Η Corona Cero είναι ο επίσημος χορηγός των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι!

H Corona παρουσιάζει τη νέα Corona Cero με 0.0% αλκοόλ και γίνεται ο επίσημος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινούν στο Παρίσι. Η αγαπημένη σε όλους μπύρα, ανανεώνει την καμπάνια της «This Is Living» με στόχο να κατακτήσει την Αθήνα, γεμίζοντας την πόλη ηλιοβασιλέματα και στιγμές δίπλα στη θάλασσα, ως η πιο δροσερή παρέα του του φετινού καλοκαιριού. Η νέα Corona Cero διαδίδει το μήνυμα «For Every Golden Moment» και μας υπενθυμίζει να απολαμβάνουμε τις «χρυσές» στιγμές με κάθε αφορμή και σε κάθε περίσταση, είτε γιορτάζοντας τις μεγάλες επιτυχίες παγκόσμιων πρωταθλητών ή τις απλές χαρές της καθημερινής ζωής.
Η Corona Cero, φτιαγμένη από φυσικά συστατικά, με 0.0% αλκοόλ και 100% απόλαυση, εγκαινιάζει τη νέα εποχή Ολυμπιακού πνεύματος ως χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, δίνοντας δυναμικά το παρόν σε κάθε αγώνα και κάθε διοργάνωση. Μια δροσερή Corona, σερβιρισμένη με μία φέτα lime, συμμετέχει στους πανηγυρισμούς δισεκατομμυρίων θεατών σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ως ο πρώτος παγκόσμιος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία της και υποστηρικτής του αθλητισμού, η Corona Cero κάνει πράξη το μήνυμα «For Every Golden Moment», τοποθετώντας τα επίσημα καθίσματα του σταδίου όπου θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, στο Grand Resort Lagonisi, μία μαγευτική τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, δίνοντας την ευκαιρία, στους τυχερούς που θα την επισκεφτούν, να ζήσουν τη δική τους «χρυσή» στιγμή, παρέα με μία παγωμένη Corona Cero και θέα το ηλιοβασίλεμα!

Ανακαλύψτε τα Ολυμπιακά καθίσματα στο https://www.lagonissiresort.gr/
Δείτε την καμπάνια Global Pr activation inc. Athens στο Corona Cero | Golden Venues | Olympic Games – YouTube
Μπορείτε να δείτε τη νέα καμπάνια εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=DyREX8ZQswk&ab_channel=Corona