Summer camp “Γλυπτικές Μεταμορφώσεις”

Ένα διασκεδαστικό τριήμερο τέχνης για τα ζεστά απογεύματα του Ιουλίου έρχεται στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη για παιδιά 7-12 ετών.

Βασισμένο στη νέα περιοδική έκθεση Novello Finotti | Ο αισθησιακός μυστικισμός της γλυπτικής. Τα παιδιά μέσα από δραστηριότητες στο Μουσείο και στον Εθνικό κήπο έρχονται σε επαφή με το έργο του κορυφαίου γλύπτη και απολαμβάνουν τη δημιουργική διαδικασία της γλυπτικής τέχνης. Σκοπός των Messy Retreats είναι να προσφέρουν μια ολιστική εμπειρία τέχνης δημιουργώντας συνδέσεις ανάμεσα στην τέχνη και την καθημερινή ζωή. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος τα παιδιά θα χρησιμοποιούν φωτογραφικές μηχανές, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να ανακαλύψουν την τέχνη της φωτογραφίας, αλλά και να εξερευνήσουν την τέχνη από μια νέα οπτική γωνία, συνδυάζοντας την άμεση παρατήρηση του γλυπτού με τη δημιουργική διαδικασία της ζωγραφικής και της γλυπτικής.

2 Ιουλίου 2024 – 18 Ιουλίου 2024

Κόστος συμμετοχής τριημέρου: 100€ (80€ για αδέλφια)
Κόστος συμμετοχής Φίλων THF: 90€ (72€ για αδέλφια)

Μεταφορές θέσεων επιτρέπονται έως και 48 ώρες πριν την ημέρα διεξαγωγής του σχετικού προγράμματος. Επιστροφές του αντίτιμου του εισιτηρίου γίνονται μόνο σε περίπτωση ακύρωσης του σχετικού προγράμματος από το Ίδρυμα (πληροφορίες: 2103611206, education@thf.gr, Δευτ- Παρ, 10:00-17:00).