Αληθινό Θάρρος; Να κυνηγάς το όνειρό σου ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι σου λένε πως είναι αδύνατο

Καλημέρα SayYesser από Παρίσι σήμερα!!!

Και θέλω να μοιραστώ μαζί σου, τι σημαίνει θάρρος για μένα. Το αληθινό θάρρος για μένα είναι να κυνηγάς το όνειρό σου ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι σου λένε πως είναι αδύνατο!
Ναι, όλοι έχουμε όνειρα που φωλιάζουν βαθιά μέσα μας, όνειρα που τροφοδοτούν τη φαντασία μας και αναζωογονούν την ψυχή μας. Αυτά τα όνειρα, όμως, συχνά αντιμετωπίζουν την αμφιβολία και την αντίσταση από τον κόσμο γύρω μας. “Είναι αδύνατο”, “Είσαι τρελός”, “Δεν θα τα καταφέρεις”. Όλοι έχουμε ακούσει τέτοιες φράσεις, αλλά το αληθινό θάρρος είναι να συνεχίζουμε να κυνηγάμε το όνειρό μας, παρά τις αμφιβολίες των άλλων.

Η πίστη στον εαυτό σου είναι το θεμέλιο του θάρρους. Όταν πιστεύεις στις δυνάμεις και τις ικανότητές σου, μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο που έρχεται στον δρόμο σου. Αυτή η πίστη δεν είναι κάτι που αποκτάς από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά κάτι που χτίζεις μέσα από τις εμπειρίες και τις επιτυχίες σου.

Ο κόσμος γύρω μας είναι γεμάτος από αμφιβολίες και αρνητισμό. Οι άνθρωποι μπορεί να σου λένε ότι το όνειρό σου είναι αδύνατο, όχι γιατί το πιστεύουν πραγματικά, αλλά γιατί φοβούνται να κυνηγήσουν τα δικά τους όνειρα. Μην αφήνεις τις αμφιβολίες των άλλων να σε επηρεάσουν. Αντιθέτως, χρησιμοποίησε την αρνητικότητα ως καύσιμο για να προχωρήσεις μπροστά.

Η ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα ανθρώπων που τόλμησαν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους παρά τις αντιξοότητες. Ο Thomas Edison απέτυχε χιλιάδες φορές πριν ανακαλύψει τον λαμπτήρα. Η J.K. Rowling αντιμετώπισε αμέτρητες κλειστές πόρτες πριν το “Harry Potter” γίνει το παγκόσμιο φαινόμενο που είναι σήμερα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν άφησαν τις αποτυχίες ή τις αμφιβολίες των άλλων να τους σταματήσουν. Αντίθετα, χρησιμοποίησαν κάθε εμπόδιο ως βήμα προς την επιτυχία.

Το να κυνηγάς το όνειρό σου είναι ένα ταξίδι γεμάτο από προκλήσεις και ευκαιρίες. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, θα ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου, θα μάθεις σημαντικά μαθήματα και θα γίνεις πιο δυνατός. Το ταξίδι αυτό αξίζει περισσότερο από τον ίδιο τον προορισμό, γιατί είναι αυτό που σε διαμορφώνει και σε κάνει τον άνθρωπο που είσαι.

Η αποτυχία είναι αναπόφευκτη και μέρος της διαδικασίας της επιτυχίας. Κάθε αποτυχία είναι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου. Μάθε να βλέπεις την αποτυχία όχι ως το τέλος, αλλά ως ευκαιρία για μάθηση και ανάπτυξη. Όσο περισσότερο αποτυγχάνεις, τόσο περισσότερο μαθαίνεις και τόσο πιο κοντά φτάνεις στην επίτευξη του ονείρου σου.

Tip of the Day: Κάθε φορά που νιώθεις ότι οι αμφιβολίες των άλλων σε επηρεάζουν, θυμήσου γιατί ξεκίνησες. Γράψε το όνειρό σου και τους λόγους που το θέλεις σε ένα κομμάτι χαρτί και κράτησέ το κοντά σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να παραμένεις επικεντρωμένος και να θυμάσαι τον σκοπό σου.
Η επιτυχία δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά η αληθινή μαγεία συμβαίνει όταν πιστεύεις στον εαυτό σου και συνεχίζεις να κυνηγάς το όνειρό σου, παρά τις δυσκολίες. Μην αφήνεις τις φωνές των άλλων να σε σταματήσουν. Άφησε την πίστη στον εαυτό σου να γίνει ο οδηγός σου και να σε καθοδηγήσει προς την εκπλήρωση των πιο τρελών ονείρων σου. Με αληθινό θάρρος, όλα είναι δυνατά.