9) Ένα ξεχωριστό customer journey στο MyShoe.gr

Η Koolmetrix πραγματοποίησε την ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας αλλά και τον ολικό επανασχεδιασμό του website του MyShoe, διευρύνοντας τη σταθερή της συνεργασία στο πλαίσιο του digital marketing. Ειδικότερα, μελετώντας τη συμπεριφορά των χρηστών και συνδυάζοντάς τη με τα δεδομένα των τελευταίων ετών, η ομάδα της Koolmetrix βελτιστοποίησε το customer journey καθορίζοντας με ακρίβεια τις personas των πελατών του. Αποτέλεσμα της μελέτης
ήταν ο σχεδιασμός ενός ξεκάθαρου και απόλυτα χρηστικού mobile first περιβάλλοντος, που προσαρμόζεται ανάλογα με τον χρήστη, προσφέροντας στους πελάτες του Myshoe τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να ολοκληρώσουν την αγορά τους με ιδιαίτερη ευκολία.
Ο Τάσος Κωνσταντάτος, Creative Director της Koolmetrix, σχολίασε σχετικά: “Το MyShoe αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα για το πως η Data Driven φιλοσοφία της Koolmetrix, αποτελεί το μέλλον στο ecommerce design. Αναλύοντας τα δεδομένα που έχουμε στη
διάθεσή μας, μπορούμε να μελετήσουμε λεπτομερώς την αγοραστική συμπεριφορά των χρηστών, και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουμε πλήρως το user experience πετυχαίνοντας υψηλότερα Conversion Rates σε όλα τα funnels”.

 

EDW ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ

Say Yes …and Get Impressed

Λύγκας: Το εξαφανισμένο άγριο θηλαστικό επέστρεψε στην Ελλάδα!

Ο λύγκας είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο είδος ζώου που είχε εξαφανιστεί από την Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια.

Οι επισκέπτες στο Διεθνές Περιβαλλοντικό Κέντρο του Αρκτούρου έχουν πλέον την ευκαιρία να δουν από κοντά το άγριο θηλαστικό. Συγκεκριμένα, τρία ζώα του είδους «μετακόμισαν» πλέον στην Ελλάδα, ο Ντοράι (10 ετών), η Κάρμεν (11 ετών) και η Μίσσι (2 ετών).

Στην Ελλάδα, όπως και σε άλλες χώρες, μεγάλο ρόλο στην εξαφάνισή του έπαιξε η εξόντωση των μικρών οπληφόρων, κυρίως του ζαρκαδιού αλλά και του αγριόγιδου, που αποτελούσαν μεγάλο μέρος της τροφής του. Αυτή του η ιδιαιτερότητα τον έκανε και πιο ευάλωτο στις όποιες αλλαγές στους πληθυσμούς των οπληφόρων. Ο λύγκας εξαφανίστηκε από τις πεδιάδες της Ευρώπης μετά από την καταστροφή τεράστιων πεδινών δασικών εκτάσεων, την επέκταση και εντατικοποίηση της γεωργίας και την αύξηση και επέκταση του πληθυσμού της υπαίθρου.