6) Ανθισμένος χειμώνας από την Η&Μ

Τα ζωηρά φλοράλ μοτίβα είναι ο ιδανικός τρόπος να αναζωογονηθείτε τις κρύες, σκοτεινές ημέρες. Φέτος αποκτήστε ανοιξιάτικη διάθεση νωρίτερα με ρομαντικά βολάν, σούρες, φουσκωτά μανίκια και κυματιστές φούστες.

Καθώς αλλάζουν οι εποχές, μπορούμε επιτέλους να επιστρέψουμε στα αγαπημένα μας πλεκτά, τζιν, παντελόνια, μακρυμάνικες μπλούζες και φορέματα. Αν δεν εμπιστεύεστε τις εφαρμογές καιρού και θέλετε να είστε ζεστοί, ντυθείτε με layers και ολοκληρώστε με ένα ζευγάρι μπότες.

Πάρτε μια ιδέα και… ανθίστε!

 

2 deltio για να μπει ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ

Live Εκδήλωση Φωταγώγησης Εθνικού Θεάτρου Ελλάδος

Estée Lauder Hellasσυνεπής και φέτος, συμμετέχει στην Παγκόσμια Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων-Οροσήμων στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού. Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 20:00, το εμβληματικό κτίριο Τσίλλερ όπου στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος θα φωταγωγηθεί ροζ, με σκοπό να υπενθυμίσει σε όλους τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η εκδήλωση της φωταγώγησης θα μεταδοθεί Live στη σελίδα της Estée Lauder Greece στο Facebook και στο κανάλι Estée Lauder Greece στο YouTube. Συντονιστείτε!