Η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+, σε συνεργασία με την εταιρεία κινηματογραφικής διανομής και παραγωγής Feelgood Entertainment, εξασφάλισε τα δικαιώματα πρώτης προβολής της πολυβραβευμένης ταινίας «O Άνθρωπος του Θεού», η οποία έρχεται στις 15 Απριλίου να εμπλουτίσει το αποκλειστικό ελληνικό περιεχόμενο του ΑΝΤ1+.
Σε σκηνοθεσία και σενάριο της ταλαντούχου δημιουργού Yelena Popovic, η ταινία αφηγείται με ρεαλισμό τον βίο του Αγίου Νεκταρίου, που έζησε μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές με ήθος,
ταπεινότητα και αφοσίωση. Με πρωταγωνιστές τους Άρη Σερβετάλη, Mickey Rourke, Alexander Petrov και ένα μοναδικό cast Ελλήνων ηθοποιών, η συγκλονιστική αυτή βιογραφία φωτίζει την ηθική και την εντιμότητα ενός ανθρώπου που επέλεξε να ζήσει με οδηγό του το φως του Θεού, ακόμα και όταν τα εμπόδια και οι δυσκολίες τον τραβούσαν στο σκοτάδι. Τη σπουδαία μουσική της ταινίας υπογράφει ο πολυβραβευμένος Ζbigniew Preisner, συνθέτης των κινηματογραφικών έργων του Krzysztof Kieślowski, ενώ συμμετέχουν και η Αυστραλή μουσικός και τραγουδίστρια Lisa Gerrard και ο αριστοτέχνης σολίστ στο κανονάκι Πάνος Δημητρακόπουλος. Μια ταινία-ύμνος στην ελπίδα, στην επιμονή και στο ήθος, που καθήλωσε το κοινό και απέσπασε δεκάδες βραβεία και υποψηφιότητες σε ελληνικά και ξένα κινηματογραφικά φεστιβάλ βάζοντας την Ελλάδα στον διεθνή κινηματογραφικό χάρτη.
2 θεμα
Press room food and beverage
Τα πρωτοποριακά γαστρονομικά events της οινοποιίας Μπουτάρη συνεχίζονται!
Τη διοργάνωση μια σειράς εκδηλώσεων υψηλού γαστρονομικού επιπέδου με θέμα: “Boutari & Chefs’ Stories” έχει προγραμματίσει και υλοποιεί η οινοποιία Μπουτάρη, ξεκινώντας από το οινοποιείο Μπουτάρη στη Σαντορίνη πριν λίγο καιρό και συνεχίζοντας αυτή τη φορά στο κτήμα Scalarea στην Κρήτη. Την Τρίτη 12 Απριλίου, το οινοποιείο του κτήματος στο Σκαλάνι Ηρακλείου φιλοξένησε ένα ακόμα εντυπωσιακό γαστρονομικό event με την υποστήριξη και συνεργασία σπουδαίων σεφ που δραστηριοποιούνται στο νησί. Οι βραβευμένοι σεφ: Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου (chef consultant), Στέφανος Λαυρενίδης (chef/Apiri Greek Eatery), Νικόλαος Σταυρακάκης (executive chef/culinary project’s manager) και Μιχάλης Χάσικος (chef & ιδιοκτήτης/εστιατόριο Hasika &barH17) εμπνεύστηκαν και πάλι από τα κρασιά Boutari και παρουσίασαν τα εξαιρετικά δημιουργικά πιάτα τους στους καλεσμένους της εκδήλωσης, αποκλειστικά και μόνο επαγγελματίες της Κρήτης. Το κοινό, εκτός από τις δημιουργίες των σεφ, είχε παράλληλα την ευκαιρία να δοκιμάσει την πλούσια και ανανεωμένη γκάμα των κρασιών Μπουτάρη, καθώς και να γευτεί τα τοπικά πιάτα που δημιούργησε η υπεύθυνη κουζίνας του οινοποιείου Μπουτάρη, Χρυσούλα Αναστασάκη.