Συνταγές από το Α ως το Ω… by μασούτης!
Το γράμμα Γ έχει σήμερα την τιμητική του και σας προτείνουμε μια συνταγή που θα σας εκπλήξει ευχάριστα!
Το μενού έχει φιλέτο γαλοπούλας. Η γέμιση περιλαμβάνει φέτα, σπανάκι, μέλι και μυρωδικά για πλούσια γεύση και αρώματα!
Μπορείτε να παραγγείλετε όλα τα προϊόντα που θα χρειαστούμε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά από το eshop.masoutis.gr
Θα χρειαστούμε:
2 φιλέτα γαλοπούλα
500 γρ. MrGrand Σπανάκι Σε Φύλλα
400 γρ. Μασούτης Από Τον Τόπο Μας Τυρί Φέτα ΠΟΠ
100 γρ. MrGrand Τομάτα Τριμμένη (και προαιρετικά 10 τοματίνια)
μισό ματσάκι άνιθο ψιλοκομμένο
μισό μαστάκι μάραθο ψιλοκομμένο
100 ml MrGrand Ελαιόλαδο Extra Παρθένο
1 κ.γ. MrGrand Πάπρικα Καπνιστή
1 κ.γ. MrGrand Πιπέρι Ποικιλία 4 Πιπέρια Μύλος
1 κ.γ. MrGrand Μέλι Ανθέων
MrGrand Αλάτι Ιμαλαΐων Μύλος
Πώς γίνεται:
Βάζουμε στο τηγάνι το μισό ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το σπανάκι και το αλατίζουμε ελαφρά. Στη συνέχεια αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα, την τριμμένη τομάτα, τον μάραθο, τον άνιθο, την πάπρικα, τα τέσσερα πιπέρια, το μέλι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Με ένα μαχαίρι κόβουμε τα φιλέτα από το πλάι, ώστε να ανοίξουν. Τα αλατίζουμε και βάζουμε στο κάθε κομμάτι από 3 κουταλιές γέμισης. Κλείνουμε τα φιλέτα, τα ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και μετά τα σκεπάζουμε με αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο. Μετά από 35-40 λεπτά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και το αντικολλητικό χαρτί και αφήνουμε τη γαλοπούλα λίγο ακόμα στον φούρνο μέχρι να ροδίσει. Έτοιμη!
Τip
Κρατήστε τη γέμιση που θα σας περισσέψει για να διακοσμήσετε τα πιάτα σας!