Kaiser και Τσικνοπέμπτη πάνε μαζί, έτσι και φέτος, η αγαπημένη Pilsner μπύρα σας καλεί να συμμετέχετε στον διαγωνισμό που απογειώνει την τέχνη του BBQ!
Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και γίνε και εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά BBQ δώρα.
Από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, απολαύστε την αγαπημένη σας Kaiser, βρείτε τον 9ψήφιο κωδικό LOT στις συσκευασίες φιάλης ή κουτιού και μπείτε στο www.kaiserday.gr για να τον καταχωρήσετε, ώστε να λάβετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση! Θα αναδειχθούν 100 νικητές, που θα κερδίσουν μοναδικά δώρα σχετικά με το ψήσιμο, όπως: 5 premium ψησταριές Weber, 10 σετ μαντεμένια σκεύη Lodge, 30 σετ premium εργαλείων ψησίματος, 30 ξύλα κοπής Kaiser και 25 premium ποδιές Kaiser!
Όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσες περισσότερες πιθανότητες να είστε εσείς ένας /
μια από τους μεγάλους νικητές!
Μείνετε συντονισμένοι στο www.kaiserday.gr και στα social media της Kaiser, καθώς την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν οι νικητές του απόλυτου γαστρονομικού διαγωνισμού!
Η Kaiser, που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση της, φέρνει και
φέτος την τέχνη του ψησίματος στο σπίτι μας, απογειώνοντας το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και καθιστώντας τον καθέναν μας έναν πραγματικό… grill master!
info
Ακολούθησε την Kaiser:
Instagram: @kaiserbeer
Facebook: @kaisergreece
YouTube: @kaiserbeer
Τips για τέλειο ψήσιμο!
Το τέλειο BBQ δεν θέλει κόπο θέλει όμως σίγουρα τρόπο, τον κατάλληλο εξοπλισμό, και τον σωστό χρόνο ψησίματος!
Άμεσο ή έμμεσο ψήσιμο;
Το άμεσο ψήσιμο είναι μια γρήγορη μέθοδος μαγειρέματος. Ιδανικά, το επιλέγουμε για ψητά που είναι λεπτά ή πρέπει να ψηθούν σε σύντομο χρόνο. Λουκάνικα, μπιφτέκια, χοιρινές μπριζόλες κ.α. ψήνονται άψογα με αυτήν τη μέθοδο.
Με το έμμεσο ψήσιμο, το φαγητό χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να ψηθεί, όμως δίνει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Το έμμεσο ψήσιμο είναι κατάλληλο μεταξύ άλλων για τεμάχια βοείου κρέατος, ενώ ψήνει ακόμη και ολόκληρο κοτόπουλο εξαιρετικά.
Είναι θέμα χρόνου!
Την Τσικνοπέμπτη οι μπριζόλες, τα λουκάνικα και τα παϊδάκια έχουν την τιμητική τους. Αν θέλετε λοιπόν καλοψημένες χοιρινές μπριζόλες, ο ιδανικός χρόνος ψησίματος είναι 10 – 12 λεπτά στους 65 – 68°C, ενώ αν επιθυμείτε λαχταριστά λουκάνικα ψήστε τα στους 180°C για περίπου 10 – 15 λεπτά. Τα αρνίσια παϊδάκια (1,2 – 1,5 κιλό) χρειάζονται 75 – 90 λεπτά με έμμεσο ψήσιμο.
Ό,τι κι αν επιλέξετε να ψήσετε… απογειώστε την BBQ εμπειρία με παγωμένη Kaiser!