Στις 22 Ιουνίου, γιορτάζουμε την ακαταμάχητη νοστιμιά των δαχτυλιδιών κρεμμυδιού!
Δεν είναι σαφές πότε ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά, αλλά μια τέτοια συνταγή εμφανίστηκε σε ένα βιβλίο μαγειρικής του 1802, και άλλη μια εμφανίστηκε σε μια εφημερίδα της Νέας Υόρκης το 1910. Η αλυσίδα εστιατορίων Kirbys Pig Stand με έδρα το Τέξας ισχυρίζεται ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο στη δημιουργία δακτυλίων κρεμμύδι, και το εστιατόριο γρήγορου φαγητού A&W τους βοήθησε να φτάσουν σε ευρεία δημοτικότητα.
Υπάρχει ακόμα μια συνεχής συζήτηση σχετικά με το ποιος αξίζει τα εύσημα για τη δημιουργία του σνακ και οι μάγειρες εξακολουθούν επίσης να διαφωνούν για το πώς να προετοιμάσουν και να σερβίρουν καλύτερα δαχτυλίδια κρεμμύδια για πιο γευστικά αποτελέσματα. Μερικά δαχτυλίδια κρεμμυδιού είναι ακόμη κατασκευασμένα από μια πάστα κρεμμύδι, σε αντίθεση με ένα δαχτυλίδι κρεμμυδιού! Αυτό το στυλ προετοιμασίας μπορεί να διευκολύνει την κατανάλωση των δαχτυλιδιών χωρίς να χαλάει το σχήμα. Ωστόσο, τα δαχτυλίδια κρεμμυδιού ήρθαν για να μέινουν – και όπως και αν προτιμάτε τα δικά σας παρασκευασμένα – είναι τώρα ένα αγαπημένο σνακ σε όλες τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ιρλανδία, την Νότια Αφρική, σε πολλές άλλες περιοχές της Ασίας και άλλες γωνιές του κόσμου.