Το παράδειγμα -προς αποφυγήν, της Miley Cyrus

Καλημέρα SayYesser!!!

H Miley Cyrus έτσι για την ιστορία τα είχε με έναν πολύ ωραίο τύπο τον οποίο επί 10 χρόνια τον χώριζε, τη χώριζε, μαλώνανε, τα ξαναέβρισκαν, επιστροφές – καταστροφές που λέει και το άσμα μέχρι που τελικά παντρεύτηκαν. Αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου γιατί θεώρησαν πως ήταν ο μόνος τρόπος να επουλώσουν τα τραύματα που δημιουργήθηκαν έπειτα από τόσα χρόνια τοξικότητας. Και επειδή όπως μας έχει διδάξει η ιστορία κανένας γάμος δεν φέρνει την άνοιξη και φυσικά την επούλωση, μετά από σχεδόν ένα χρόνο -τι πιο σύνηθες, χώρισαν…

Η Miley λοιπόν που είναι χρόνια εξαρτημένη από ουσίες, δεν το έβαλε κάτω αλλά χρησιμοποίησε ως όπλα στη φαρέτρα της όλα όσα είχε ζήσει τα τελευταία χρόνια με τον πρώην σύζυγό της και επανήλθε όχι απλά δριμύτερη αλλά και με το βραβείο Grammy στην τσέπη της! Το τραγούδι “Flowers” που μιλάει για την αυτοεκτίμηση, την αγάπη για τον εαυτό μας αλλά και την προσωπική μας ανάπτυξη είναι ένας ύμνος για όλους τους ανθρώπους εκεί έξω. Η Miley έκανε την καρδιά της πέτρα και αφού ξεπέρασε την προδοσία που βίωσε από τον σύζυγό της και μερικά “κερατάκια” που έφαγε κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής, μάζεψε τα τραύματά της και τα έκανε τραγούδι, για το οποίο βραβεύτηκε οδηγώντας τον εαυτό της στην καλλιτεχνική καταξίωση και στο πιο ψηλό βάθρο της παγκόσμιας μουσικής.

Γιατί στο τέλος όλα περνάνε. Και ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του.

Tip of the Day: ΟΜΩΣ!!! Ναι, όλα περνάνε, αλλά δεν είναι ανάγκη να τα περάσεις όλα γιατί ακόμα και αν κάτι περάσει σίγουρα θα αφήσει το σημαδάκι του στην ψυχή και ίσως και στο σώμα σου. Και επειδή εμείς οι κοινοί θνητοί δεν έχουμε τη δόξα και τα λεφτά της Miley να ξεπερνάμε τους χωρισμούς μας γυρίζοντας video clip στη Χονολουλού θα σου πρότεινα όταν βλέπεις τα σημάδια να φεύγεις νωρίς! Γιατί αν μείνεις με την τρέλα που κυκλοφορεί εκεί έξω, σε βλέπω αντί για video clip να γίνεσαι επεισόδιο του Κόκκινου Κύκλου και δεν θα ‘θελα… ευχαριστώ.