20 χρόνια Optimum Media Strom – Εκεί που η Νοημοσύνη του Ύπνου συναντά την κορυφαία Ευεξία

H σειρά στρωμάτων Optimum της Media Strom που δημιουργήθηκε για να επαναπροσδιορίσει τον ύπνο στην Ελλάδα συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια. Δύο δεκαετίες καινοτομίας, τεχνογνωσίας και κατανόησης των αναγκών του καταναλωτή καθιστούν την Optimum συνώνυμο της απόλυτης άνεσης και ευεξίας.
Η σειρά Optimum λανσάρεται το 2004 και καθιερώνει στην Ελλάδα τα πρώτα μαλακού – μέτριου τύπου στρώματα, εμπνευσμένη από μία κλινική μελέτη, η οποία δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό Lancet που κατέρριπτε τον μύθο του σκληρού στρώματος.
Με στόχο να προβλέπει τις ανάγκες του καταναλωτή, η εξέλιξη είναι στο DNA της Optimum γι’ αυτό και επικαιροποιεί τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της μέσα στο χρόνο, περιλαμβάνοντας τα πλέον σύγχρονα 5 ης γενιάς στρώματα. Με τεχνολογίες αιχμής, κάθε στρώμα εναρμονίζεται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε σωματότυπου, προσφέροντας εξατομικευμένη στήριξη και ασύγκριτα πιο ξεκούραστο ύπνο.
Ο κ. Γιώργος Νιάρχος, Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας αναφέρει πως «Η ιδέα για τη δημιουργία της σειράς Optimum ήταν και παραμένει ο συνδυασμός των ευρημάτων της επιστήμης με την απόλυτη άνεση, με στόχο να επαναπροσδιορίσουμε τον ύπνο στην Ελλάδα και το πετύχαμε. Με ανθρωποκεντρική αντίληψη σχεδιάζουμε εξατομικευμένες προτάσεις – λύσεις, ώστε κάθε στρώμα Optimum να συμβάλλει στη μέγιστη ξεκούραση και ευεξία και να αλλάζει τα δεδομένα στην εμπειρία ύπνου διαχρονικά. Χάρη στην «optimum σχέση» αξίας και ποιότητας, η πιστότητα των καταναλωτών που έχουν ταυτίσει τον καλό ύπνο με ένα στρώμα Optimum της Media Strom μας δίνει την δύναμη και την ευθύνη να συνεχίσουμε για τα επόμενα 20 χρόνια!».