Bed Rotting ή αλλιώς η τέχνη του να μη σηκώνεσαι από το κρεβάτι

Καλημέρα SayYesser!!!

Όσο μπαίνουμε όλο και πιο βαθιά στο Καλοκαίρι τόσο περισσότερο νιώθω τις δυνάμεις μου και τη θέληση για “συναρπαστική” ζωή να με εγκαταλείπουν…
Αν υπήρχε ιεραρχία στις τεμπέλικες δραστηριότητες, το “bed rotting” είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς. Τι είναι; Είναι η πρακτική του να ξαπλώνεις στο κρεβάτι για εκτεταμένες περιόδους, τυλιγμένος με σεντόνια ή παπλώματα, αναλόγως την εποχή, και να αποφεύγεις κάθε μορφή παραγωγικής συμπεριφοράς. Σκεφτείτε το ως τον εξευγενισμένο ξάδερφο του καναπεδάκια – μια μορφή τέχνης αφιερωμένη στην άνεση, τη χαλάρωση, και ίσως λίγο υπαρξιακό άγχος.
Μπορεί να αναρωτιέστε, “Υπάρχει κάποιος βιολογικός λόγος για το bed rotting;” Φυσικά, η επιστήμη μας λέει ότι η ξεκούραση είναι σημαντική για την υγεία. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, το bed rotting ξεπερνά την ανάγκη για απλή ξεκούραση. Είναι μια κατάσταση του νου, μια υπαρξιακή φιλοσοφία, και ενίοτε μια κραυγή βοήθειας προς το Netflix.

Τα 2 βασικά Συμπτώματα του Bed Rotting
1. Απόλυτη Ταύτιση με το Κρεβάτι μας: Αν βρίσκεσαι να γίνεσαι ένα με το στρώμα σου και να αγνοείς τα πάντα γύρω σου, είσαι σίγουρα σε bed rotting mode.
2. Αποφυγή Κοινωνικών Υποχρεώσεων: Έχεις φίλους; Τέλεια! Αλλά τώρα δεν είναι η ώρα για αυτούς. Το κρεβάτι σε χρειάζεται περισσότερο.

Τα 2 βασικά Οφέλη του Bed Rotting
1. Απέραντη Χαλάρωση: Η απόλυτη ακινησία μπορεί να σε γεμίσει με ηρεμία (ή τουλάχιστον να σε κάνει να ξεχάσεις τα προβλήματά σου για λίγο).
2. Βαθιές Σκέψεις: Έχοντας τόσο χρόνο στο κρεβάτι, μπορείς να φιλοσοφήσεις τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα.

Θέλεις να κάνεις  Bed Rotting; Τουλάχιστον κάντο σωστά!
– Εφοδιάσου με Σνακ: Η ενέργεια είναι σημαντική, ακόμα και όταν δεν κινείσαι.
– Καλή Σύνδεση στο Ίντερνετ: Τίποτα δεν καταστρέφει ένα καλό session bed rotting όσο μία κακή σύνδεση στο Netflix.
– Συμμάχησε με τα Μαξιλάρια: Διάφορα μαξιλάρια σε διάφορες γωνίες για απόλυτη άνεση.

Tip of the Day: Το bed rotting είναι μια μορφή τέχνης που αξίζει να εξερευνήσουμε όλοι τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας. Δεν είναι απλά μια δραστηριότητα, αλλά μια εμπειρία αυτοανακάλυψης και βαθιάς χαλάρωσης.
Στην εποχή της ταχύτητας, η τέχνη του bed rotting μας υπενθυμίζει ότι μερικές φορές, το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι… τίποτα.