Καλωσήρθες Οκτώβρη!!!

Καλημέρα SayYesser και καλό μήνα!!!

Ο Οκτώβρης έκανε την εμφάνισή του και μαζί του φέρνει τις πιο όμορφες αποχρώσεις του φθινοπώρου! Είναι ο μήνας που μας καλεί να απολαύσουμε τη μαγεία της αλλαγής, τα χρυσά και πορτοκαλί φύλλα που πέφτουν από τα δέντρα και τη γλυκιά αίσθηση της ψυχρής ατμόσφαιρας.
Ναι, με ρομαντική διάθεση ξύπνησα σήμερα -όπως κατάλαβες, και αν και ο Οκτώβριος επαγγελματικά είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς μήνες, αποφάσισα να αφιερώσω χρόνο σε μένα και να απολαύσω μερικές μαγευτικές φθινοπωρινές μέρες…
Αν και είμαι παιδί του Καλοκαιριού για κάποιο λόγο θεωρώ ότι τώρα είναι ο ιδανικός καιρός για να βγούμε έξω και να απολαύσουμε μια βόλτα στη φύση, να ανακαλύψουμε την ομορφιά της εποχής και να γεμίσουμε τους πνεύμονές μας με φρέσκο αέρα.

Αν υπάρχει κάτι που απολαμβάνω επίσης ιδιαίτερα τον Οκτώβρη, αυτό είναι οι γεύσεις του! Από τις αχνιστές κολοκυθόπιτες μέχρι τα αχνιστά κάστανα, αυτός ο μήνας είναι γεμάτος απόλαυση. Ενώ, ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι για μένα που δεν πίνω καφέ είναι η απόλυτη ευχαρίστηση…

Επίσης, ο Οκτώβρης είναι ένας καλός μήνας για να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας και να καταστρώσουμε σχέδια για να τους πετύχουμε! Είναι η στιγμή να σκεφτούμε σε βάθος τα όνειρά μας και να κάνουμε τα πρώτα βήματα για να τα πραγματοποιήσουμε. Ναι, τώρα είναι η ώρα γιατί σε αντίθεση με τον Σεπτέμβρη που είναι μήνας προσαρμογής, ο Οκτώβρης είναι μήνας αλλαγών και σχεδίων.

Tip of the Day: Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας αλλαγών. Να θυμάσαι ότι οι καλύτεροι καρποί προέρχονται από τις πιο δύσκολες εποχές και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αυτός ο φθινοπωρινός αέρας να σου φέρει ανανέωση, καλοσύνη και ελπίδα.
Φέτος, ας κάνουμε τον Οκτώβρη έναν μήνα γεμάτο θετικότητα, χαμόγελα και δημιουργικότητα! Καλό μήνα σε όλους μας!