3)Editorial

Ο Μιχάλης, ας τον πούμε έτσι, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ο Μιχαλης είναι η καλύτερη περίπτωση που θα μπορούσε να σου τύχει, ως φιλος, συναδελφος, εργοδοτης, υφισταμενος και προισταμενος. αντικειμενικά ; Θα μπορούσε . Υποκειμενικά ; Ναι. Η γνώμη μου; Σιγουρα!
Ο Μιχάλης κανει αυτό που πρέπει αθόρυβα και έχει σκυμμένο το κεφάλι γιατί κοιτάει τη δουλειά του και το σηκώνει που και που για να δει τι γίνεται γύρω του. Κοιτάει τον ανταγωνισμό χωρίς να του γίνει ψυχώση, αγκαλιάζει τις νέες ιδέες και ζηλεύει (φυσιολογικά) όταν κάποιος κανει κάτι εξυπνότερο από εκείνον. Ο Μιχάλης λοιπόν τη ζήλεια αυτή τη μετατρέπει σε θαυμασμό, ενθουσιασμό και ώθηση για να γίνει καλύτερος και αυτός !
Στον Μιχαλη αρέσει να κανει παρεα με ανθρώπους που σκεφτονται καινοτόμα και αποζηταει να βρίσκεται στην παρέα τους για να εμπνέεται και όχι για να κλέψει τις ιδέες τους.
Στον Μιχάλη δε φοβάσαι να αποκαλύψεις τα σχέδια σου, γιατί ξέρεις ότι ειναι τίμιος και δεν θα τα οικειοποιηθεί . Πως θα μπορούσε άλλωστε ; Όπως ειπαμε σε θαυμάζει γίαυτά.
Στον Μιχάλη δε φοβάσαι να προδώσεις τις επαγγελματικές σου φοβίες γιατί ξέρεις ότι δεν θα τις εκμεταλλευτεί και εντέλει δεν θα τις χρησιμοποιήσει εναντίον σου.
Στον Μιχάλη δεν φοβάσαι να αποκαλύψεις τις σκέψεις σου γιατί ξέρεις ότι θα σε ακούσει με προσοχή, θα σε συμβουλέψει και δεν θα σε αποθαρρύνει απλά γιατί φοβάται τον συναγωνισμό.
Η ζωή είναι μικρή, δίνε απλόχερα και θα λάβεις και απλόχερα.

Απλά θέλει λίγη υπομονή … υπομονή και σύντομα θα βρεις και άλλους σαν τον Μιχάλη στο δρόμο σου!

Και αν δεν βρίσκεις κανέναν, γίνε εσυ ο Μιχαλης στη ζωή σου και στον περίγυρο σου, γίνε η αιτία να εμπνευστούν και άλλοι από σένα και ίσως κάπου κάποτε να αναφέρουν και το δικό σου όνομα σε κάποιο editorial…