3)editorial

Good Morning SayYessers και όσο μας το επιτρέπει o Covid ας πάμε σε όσους περισσότερους γάμους μπορούμε, ναι;

Πάντα οι μήνες Ιούνιος και Ιούλιος ήταν η χαρά του παπά όμως φέτος πιστευω ότι κάτι ξέρουν παραπάνω οι φίλτατοι μελόνυμφοι και δεν έχουν αφήσει σαββατοκύριακο για σαββατοκύριακο free!

Ας πούμε μερικά do & don’ts των γάμων από την πλευρά γαμπρού και νύφης. Για τους καλεσμένους θα επανέλθω με τόμο…

Don’t!!! Πραγματικά υπέροχες οι φωτογραφίες το ηλιοβασίλεμα, και μισή ώρα πριν αλλά και μισή ώρα μετά, αλλά και κατά τις 11 το βράδυ ξέρεις τι ωραία που λούζει το φεγγάρι τη νυφούλα;

Do!!! Λέγεται next day photoshooting και θα μας απαλάξετε όλους από το να περιμένουμε νηστικοί και καταβεβλημένοι την άφιξη σας! Μία ώρα μετά την ολοκλήρωση της τελετής είναι μία χαρά για να έρθετε να ξεκινήσει το πάρτυ.

Don’t!!! Και βέβαια είναι ο γάμος σας αλλά προς θεού, πόσο κλαρίνο να αντέξουμε βρε;;; Το ίδιο ισχύει και για τα νησιώτικα αλλά και λοιπά παραδοσιακά τραγούδια.

Do!!! Βάλτε απ’όλα, λίγο και καλό. Πείτε στον Dj/ορχήστρα να πιάσει τον παλμό του κόσμου… Δεν μπορεί να χορεύουν όλοι τα καγκέλια και ξαφνικά να μπει “θέλω κότερα, ελικόπτερα…” αλλά ούτε και να είναι όλοι όρθιοι να χορέυουν Χατζηγιάννη και “χέρια ψηλά” και να μπαίνει της “γερακίνας γιος…”

Don’t!!! Μην ασχολείστε μόνο με την παρέα σας που αριθμεί 10-15 κοντινά άτομα maximum, ενδιαφερθείτε και για τους υπόλοιπους καλεσμένους που ίσως ψάχνουν ένα νέυμα σας για να επιδείξουν και εκείνοι τις χορευτικές τους ικανότητες ή να ενταχθούν στο “παρτυ σας”.

Do!!! Παιδιά αν δε γουστάρετε μην καλείτε κόσμο που δεν νιώθετε άνετα, να μιλήσετε, να γελάσετε και να διασκεδάσετε. Καλές οι υποχρεώσεις της μαμάς, του μπαμπά και των πεθερικών αλλά ας τους καλούσαν όλους στο δικό τους γάμο. Αυτό είναι το δικό σας πάρτυ και πρέπει όλοι να συμμετέχουν ενεργά ψυχή τε και σώματι…

Καλεσμένοι stay tuned, θα επανέλθω…