3)editorial

Good morning SayYessers και καλή εβδομάδα!!!

Ως άλλη προφήτης προέβλεψα ότι οι αγαπητοί καλεσμένοι σε γάμους και λοιπά μυστήρια δεν με απογοητεύουν ποτέ.

Αγαπητοί καλεσμένοι σε γάμο / βάπτιση / αρραβώνα ας πούμε μερικά do & don’ts… part 1

Don’t! Κυρίες μου καλεσμένες σε γάμο το νου σας… δεν φοράμε ποτέ, μα ποτέ όμως, λευκό φόρεμα!!! Είναι απαγορευτικό! Ακόμα και να είναι το τελευταίο ρούχο που υπάρχει στην ντουλάπα μας απλά δεν το φοράμε. Λευκό στο γάμο φοράει μόνο η νύφη, άντε και ο γαμπρός αν είναι μερακλής και το έχει απωθημένο. Κύριοι, Καλοκαίρι είναι αφήστε τις γραβάτες και τα βαριά υφάσματα για το γραφείο.
Do! Κορίτσια μου διαλέξτε φορέματα, ολόσωμες φόρμες, αέρινες παντελόνες τώρα που το σηκώνει και ο καιρός σε ότι άλλο χρώμα θέλετε. Παλ αποχρώσεις θα πάρουν έξτρα πόντους! Ροζ, μωβ, κίτρινο, floral ακόμα και μαύρο είναι safe επιλογές και με λίγα, το τονίζω το λίγα, αξεσουάρ θα απογειώσετε την εμφάνισή σας. Αγόρια μου, τώρα το Καλοκαίρι ξεχάστε τα σακάκια εκτος και αν είστε ο γαμπρός και άντε βαριά ο κουμπάρος. Ανάλαφρα υφάσματα θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα και εσάς αλλά και εμάς που αγωνιούμε ότι θα σκάσετε από τη ζέστη βλέποντας να αλλάζει χρώμα το ρούχο σας από τον ιδρώτα…

Don’t! Μπορεί το ζευγάρι να έχει κάνει πολύ κακή επιλογή στα τραγούδια που έχει επιλέξει, όμως δεν είναι δική μας αρμοδιότητα να σηκωνόμαστε στον Dj/ορχήστρα και να κάνουμε παραγγελιές.

Do! Αν έχουμε νταλκά και πρέπει να χορέψουμε σώνει και ντε είτε περιμένουμε υπομονετικά μήπως σταθούμε τυχεροί είτε μόλις φύγουμε από το γλέντι το βάζουμε στη διαπασών στο αυτοκίνητο μας και αν είμαστε και στο τσακίρ κέφι ρίχνουμε και μία στροφή στη δεξιά λωρίδα.

Don’t! Δεν πίνουμε σαν να μην υπάρχει αύριο! Και αν το κάνουμε φροντίζουμε να μην το καταλαβαίνουν οι γύρω μας. Πάντα θυμάμαι σε γάμους, βαπτίσεις και λοιπά γλέντια θείους που καταλήγουν να κάνουν στριπτίζ ή γυναίκες να χορεύουν λες και τις έχει καταλάβει πνεύμα poltergeist. Το θέαμα είναι τουλάχιστον λυπηρό.
Do! Πίνουμε όσο αντέχουμε χωρίς να φτάνουμε στα όρια. Μην ξεχνάμε ότι πολλοί από εμάς οδηγούμε στην επιστροφή και προφανώς safety comes first. Δε χρειάζεται να γίνουμε χάλια για να περάσουμε καλά, όλα μία ιδέα είναι. Μπορούμε να έρθουμε στο κέφι και με λιγότερο αλκοόλ, με αφορμή την καλή μας παρέα, το καλό φαγητό αλλά και από το λόγο που έχουμε παρευρεθεί εκεί. Η χαρά ενός αγαπημένου μας ζευγαριού που παντρεύεται ή ενός μωρού που βαπτίζεται από μόνη της θα πρέπει να συμβάλει στην καλή μας διάθεση. Αν όχι, μήπως πρέπει να το ξανασκεφτούμε για να πάμε;

Θα επανέλθω… με part 2 & part 3