3)editorial

Good morning SayYessers!!!

Με μία αίσθηση απέραντης ευγνωμοσύνης ξύπνησα σήμερα και αποφάσισα να γιορτάσω το συναίσθημα της αποδοχής στον εργασιακό μας χώρο! Πόσο τυχερή έχω σταθεί σε αυτό!

Δε θυμάμαι ποτέ να έχω καλέσει κάποιον συνάδελφο, συνεργάτη, πελάτη ή προμηθευτή και να μην μου έχει απαντήσει στο τηλέφωνο ή να μη μου έχει επιστρέψει την κλήση.

Δεν ξέρω για σας ίσως να γίνομαι και γραφική όμως εμένα αυτές οι μικρές χαρές στη ζωή μου δίνουν ώθηση για να συνεχίζω και να ισχυροποιώ ακόμα περισσότερο αυτό που πάντα πίστευα: “Το καλό πάντα γυρνάει”, όπως και το κακό προσθέτει η φωνούλα στο κεφάλι μου αλλά αυτο το αφήνω για εκείνους που τους αφορά…

Να είστε ευγενικοί με τους γύρω σας, δεν ξέρεις τι φορτίο κουβαλάει ο καθένας. Μην ξεχνάς πως αυτός που θα συναντήσεις όταν ανεβαίνεις, θα τον ξανασυναντήσεις και όταν κατεβαίνεις.

Να θυμάσαι πάντα από που ξεκίνησες, πόσα θυσίασες για να φτάσεις εκεί που είσαι και απλά συμπεριφέρσου με σεβασμό και καλοσύνη στους γύρω σου  γιατί όλοι τις ίδιες αγωνίες έχουμε.

Κανένας δεν είναι ανώτερος από κάποιον άλλο, όλοι προσφέρουμε! Ο καθένας από μας βάζει το λιθαράκι του στην εκάστοτε επιχείρηση. Από τον Πρόεδρο της που έχει όλη την ευθύνη μέχρι τον τελευταίο “εργάτη” που με τον ιδρώτα του δίνει τον καλύτερο του εαυτό για το καλό της εταιρείας.

Κανένας δεν είναι γεννημένος για αφεντικό και κανένας δεν είναι μόνο για υπάλληλος, όλοι έχουμε την ίδια ευκαιρία στο όνειρο απλά μένει να το οραματιστούμε, να στοχεύσουμε και στο τέλος να το πετύχουμε…

Άλλοι ήταν λίγο πιο επίμονοι και τα κατάφεραν γρηγορότερα και άλλοι απλά θέλουν λίγο χρόνο παραπάνω για να συνεχίσουν την προσπάθεια τους.

Ευγένεια – διακριτικότητα & υπομονή! Μπορείς να είσαι ότι θέλεις και μην αφήσεις κανέναν να σου πει το αντίθετο είναι το tip μου για σήμερα…