3)editorial

Good morning SayYessers!!! Παρασκευούλα με Gorgeous Grandma Day σήμερα και ας ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλες τις απίθανες γιαγιάδες που έχουμε στη ζωή μας αλλά και αυτές που έφυγαν και δεν προλάβαμε να τις χορτάσουμε…

Χρόνια με τα χρόνια οι γιαγιάδες εξελίσσονται και δύσκολα θυμίζουν τις παλιές εποχές με το τσεμπέρι και τα λουλουδάτα χαχόλικα ρούχα, τη μυρωδιά από την κολώνια Μυρτώ και τα άσπρα μαλλιά.

Οι γιαγιάδες πια είναι νεότατες, κομψότατες και υπέροχες!

Μόλις βγουν στη σύνταξη, όσες εργάζονταν, δεν κλείνονται στο σπίτι με τα εγγόνια τους, αντιθέτως, με κάθε ευκαιρία τους αρέσει να περνάνε καλά με το σύζυγο ή τις φίλες τους, να πηγαίνουν εκδρομές, να βάζουν σε προτεραιότητα τα αγαπημένα τους χόμπι ή ακόμα και να χαζεύουν στα social(!!!) επιτρέποντας στον εαυτό τους να ξεκουραστεί και γιατί όχι να βαρεθεί.

Πολλές από αυτές οδηγούν και είναι ανεξάρτητες και αν το εγγόνι τους πεινάσει μη σοκαριστείς αν τις δεις να παραγγέλνουν μεξικάνικο από γνωστές πλατφόρμες online delivery.

Αν κοιτάξεις το μπάνιο τους έχουν νεσεσέρ γεμάτα με κρέμες για κάθε περίσταση, ημέρας – νύχτας – κάτω από τα μάτια – αντηλιακές και που και που να κάνουν και κανένα υαλουρονικό. Θα τις δεις να κάνουν ηλεκτρονικό τσιγάρο ή να παίζουν coin master στο smartphone τους.

Είναι πρώτες στο online shopping και είναι τόσο ενημερωμένες για τα καρτούν που παρακολουθούν τα μικρά μας τύφλα να έχει το Disney Junior.

Τις αγαπάμε τις εξελιγμένες γιαγιάδες των παιδιών μας γιατί είναι υγιή πρότυπα για τα μικρά μας, όμως που και που νοσταλγώ τις δικές μου που δεν είχαν κατακτήσει καμία τεχνολογία και ήταν τόσο χαριτωμένες όταν κοιτούσαν με θαυμασμό τον μικρό super mario να χοροπηδάει στην πράσινη οθόνη του GameBoy μου ή όταν άνοιγα το πορτάκι από το erickson για να μιλήσω στο τηλέφωνο που δεν συνδεόταν με καλώδιο(σοκ!!!).