2)editorial

Good Morning SayYessers και καλή μας εβδομάδα!

Όλα ή τιποτα (All or nothing Day) η σημερινή μέρα και με δεδομένο ότι, από την Παρασκευή που τα είπαμε τελευταία φορά, η Δευτέρα με βρίσκει να ανοίγω νέα δεκαετία σκέφτηκα το σημερινό editorial να είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που δεν κάνουν εκπτώσεις στη ζωή τους.

Γιατί, τι είναι η ζωή μας;

Ένα τρενάκι του λούνα πάρκ που εμείς είμαστε στη θέση του οδηγού και κατά καιρούς ανεβάζουμε και κατεβάζουμε κόσμο στα βαγόνια μας. Άλλοι είναι οι συνεπιβάτες μας για μία ζωή και άλλοι είναι απλά περαστικοί που ήθελαν να δοκιμάσουν μία “βόλτα” μαζί μας.

Όμως να ξέρετε πως καμία γνωριμία δε γίνεται χωρίς λόγο. Ακόμα και ο πιο ασήμαντος άνθρωπος στη ζωή μας έχει παίξει κάποιο ρόλο, έστω και μικρό, στην πορεία και την εξέλιξη μας.

Όλα ή τίποτα λοιπόν και με αυτή τη φράση ανοίγω τα 40 μου χρόνια. Ναι αγαπημένοι μου, ανοίγω τα 40 δεν τα κλείνω όπως συνηθίζουμε να λέμε. Τα ανοίγω, με ανυπομονησία και την ελπίδα ότι το μέλλον θα μου φερθεί με την ίδια γενναιοδωρία όπως έχει κάνει μέχρι και σήμερα.

Όλα ή τίποτα τόσο απόλυτο και τόσο αληθινό!

Tip της ημέρας : Να προσπαθούμε πάντα για το “όλα” αλλά να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και το “τίποτα”. Για ότι και να μας προκύψει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δυνατοί και σίγουροι για τις ικανότητες μας αλλά και τη διάθεσή πως ακόμα και το τίποτα είναι στο χέρι μας να το μετατρέψουμε σε κάτι…