3)Gadgetomania

Κάνε την κίνηση ματ

Με μια μικρή συσκευή κάνεις τα πάντα. Το κινητό σου είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ και στις διακοπές. Αυτό το’χεις! Σίγουρα; Μήπως είναι η ώρα για ένα εντυπωσιακό upgrade;

Ρίξτε μια ματιά

Το Xiaomi Mi 11 Lite 5G φέρνει τις συναρπαστικές δυνατότητες του 5G στη ζωή σου. Ξεχωρίζει για τον εξαιρετικά κομψό και λεπτό σχεδιασμό καθώς και για την 6,55” FHD+ AMOLED DotDisplay οθόνη που σε καθηλώνει με τα χρώματα και τον ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Τράβηξε μοναδικές λήψεις με την κάμερα 64MP και απόλαυσε ισχυρές επιδόσεις χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 780G και στη μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4250mAh.

Xiaomi Mi 11 Lite 6GB/128GB Κινητό Smartphone

Το Samsung Galaxy A32 4G εντυπωσιάζει, με οθόνη FHD+ Super AMOLED, Οκταπύρηνο επεξεργαστή, σύστημα πολλαπλών καμερών και 5000mAh χωρητικότητα μπαταρίας. Το σύστημα πολλαπλών φακών της κάμερας του Galaxy A32 πηγαίνει τις φωτογραφίες στο επόμενο επίπεδο.

Samsung Galaxy A32 4G 4GB/128GB Κινητό Smartphone

Το OnePlus Nord N100 – Play all day διαθέτει 5,000 mAh μπαταρία, 4/64 GB μνήμη, 6.52″ οθόνη, Dual Speakers και τριπλή κάμερα. Το να τρέχετε τριγύρω προσπαθώντας να συνδέσετε το τηλέφωνό σας καθώς κρέμεται στο 1% δεν έχει ποτέ πλάκα. Γι’ αυτό το N100 διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh μεγάλης διάρκειας και συμπεριλαμβάνει έναν γρήγορο φορτιστή 18W για να είναι βέβαιο ότι παραμένει σε ισχύ.

OnePlus Nord N100 4GB/64GB Smartphone Midnight Black

Δείτε όλα τα smartphones εδώ.

 

Πάμε τώρα στα απαραίτητα αξεσουάρ που θα κάνουν τη διαφορά!

 

Moυσική χωρίς διακοπές

… Για να ακούτε συνέχεια τα soundrack των διακοπών δύο smart moves αρκούν!

#smartmove no1 = Φορητά ηχεία

Δες εδώ:

Το LG XBoom Go PL2   διαθέτει κομψή, στρογγυλεμένη σχεδίαση με φινίρισμα από καουτσούκ που διευκολύνει το κράτημα, ταιριάζει άνετα στο χέρι σου.

LG XBoom Go PL2B Bluetooth Ηχείο Ice Mint

Το JBL Link Φορητό Ηχείο Black προσφέρει έντονο, δυναμικό ήχο JBL 360-Degree Pro Sound!

JBL Link Φορητό Ηχείο Black

Το LG Xboom ON5 Bluetooth Ηχείο Hi-Fi είναι η λύση του πάρτι με Super Bass Boost, Multi-Color Lighting και Karaoke Star & Vocal Sound Control.

LG Xboom ON5 Bluetooth Ηχείο Hi-Fi

Δείτε όλα τα φορητά ηχεία εδώ.

 

#smartmove no2 = Ακουστικά Bluetooth

Για δες και εδώ:

Χάρη στον ήχο που σχεδίασε η Meridian, τα LG TONE Free FN4 αποδίδουν καθαρό ήχο που διασπάται στο χώρο. Όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν ακούτε, θα ζήσετε μια εμπειρία ήχου τόσο καθηλωτική, που θα ξεχάσετε ότι φοράτε ακουστικά.

LG Tone Free FN4 Ασύρματα Ακουστικά In-Ear Black

Τα Huawei CM-H1C FreeBuds Lite Carbon Black με μία μόνο φόρτιση τα ακουστικά αυτά, θα σου παρέχουν έως και 3 ώρες χρόνο αναπαραγωγής, προσφέροντας σου παράλληλα άνεση και στιλ.

Huawei CM-H1C FreeBuds Lite Carbon Black

Τα Huawei CM-H1C FreeBuds Lite Ceramic White με μία μόνο φόρτιση θα σου παρέχουν έως και 3 ώρες χρόνο αναπαραγωγής, προσφέροντας σου παράλληλα άνεση και στιλ.

Huawei CM-H1C FreeBuds Lite Ceramic White

Δείτε όλα τα ακουστικά τηλεφώνου εδώ.