5)More and more!

Η άνεση στις διακοπές σου είναι για εμάς ακόμα μία Expert Αποστολή. Μετά από ενδελεχή έρευνα, ρεπορτάζ και γκάλοπ καταλήξαμε στα παρακάτω.  Δώσε προσοχή στο τρίπτυχο: Headphones, Smartwatch, Tablet.

Ηeadphones: Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Δεν πας διακοπές χωρίς αυτά. Σου είναι χρήσιμα στην παραλία, στη βόλτα, στο άραγμα, στο ξενοδοχείο και γενικότερα σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Ρίξτε μια ματιά

Τα ακουστικά JBL T600BTNC αποδίδουν κρυστάλλινο ήχο, ενώ παράλληλα σου παρέχουν την ευελιξία που χρειάζεσαι καθημερινά με δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης μέσω mini jack 3.5mm και ασύρματης μέσω Bluetooth.

JBL Tune 600 NC Bluetooth Headphones White

Ασφαλή, ελαφριά και σε ιδανικό μέγεθος για παιδιά, τα ενσύρματα ακουστικά JBL Jr310BT είναι σχεδιασμένα ώστε να μην υπερβαίνουν ποτέ τα 85dB για την προστασία της ακοής. Με χειριστήρια που μπορούν να λειτουργούν εύκολα από τα ίδια τα παιδιά, προσφέρουν με ασφάλεια έως και 30 ώρες μουσικής και διασκέδασης για τους μικρούς μας φίλους.Δείτε όλα τα headphones εδώ.

Smartwatch: Είναι πιο χρήσιμο από όσο νομίζεις

Στην αρχή πολλοί θεώρησαν το smartwatch ως ένα κάπως εξεζητημένο gadget που πρακτικά δεν προσφέρει και πολλά. Αυτό ακριβώς αποτελεί τον μεγαλύτερο μύθο σχετικά με το smartwatch. Στις παρακάτω προτάσεις θα τον καταρρίψουμε… γιατί: 1. Μπορείς να βλέπεις όλες τις σημαντικές ειδοποιήσεις, τα στοιχεία της προπόνησής σου και άλλες χρήσιμες πληροφορίες γρήγορα και πανεύκολα. 2. Καταγράφει τις κινήσεις σου με ακρίβεια και λειτουργεί σαν τον πιο πιστό βοηθό σου. 3. Σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς την υγεία σου. 4. Είναι fashion item … πώς να το κάνουμε;

Και 5. Ποτέ πριν ένα ρολόι δεν σου πρόσφερε όλα αυτά.

Ρίξτε μια ματιά

Το Xiaomi Mi Watch με 1.39” 326 ppi υψηλής ανάλυσης οθόνη και τσιπ GPS υψηλής ποιότητας 12nm, σου προσφέρει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεσαι για την προπόνηση αλλά και την καθημερινότητά σου. Πραγματοποιεί μέτρηση οξυγόνου στο αίμα ενώ ζυγίζει μόλις 32 γραμμάτια και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 16 ημερών δίνοντάς σου την ενέργεια που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να αθλείσαι.

Xiaomi Mi Watch SmartWatch Navy Blue

Δείτε όλα τα smartwatches εδώ.

Για το τέλος αφήσαμε το tablet που -ειδικά αν κάνεις διακοπές μακράς διαρκείας- θα σου χρειαστεί.

Did u know?

Η πρώτη σοβαρή ιδέα για έναν υπολογιστή tablet προήλθε από το τον αμερικανό επιστήμονα υπολογιστών Alan Kay. Η ιδέα του, δηλαδή το Dynabook, δημοσιεύθηκε το 1972 και περιγράφει μια προσωπική υπολογιστική συσκευή για παιδιά που λειτουργούσε περίπου όπως ένας προσωπικός υπολογιστής.

Δες εδώ

Το Lenovo Tab M10 FHD 10.1″ 3GB/32GB 4G Tablet Black είναι ένα εντυπωσιακό tablet με ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 450 και δύο στερεοφωνικά ηχεία Dolby Atmos, που σου επιτρέπει να το χρησιμοποιείς όπου κι αν βρίσκεσαι για τη δουλειά ή την ψυχαγωγία σου.

Lenovo Tab M10 FHD 10.1″ 3GB/32GB 4G Tablet Black

Δείτε όλα τα tablets εδώ.

 

Νόμιζες πως τελειώσαμε… Έχουμε και BONUS!

Πώς σου φαίνεται το bbq στις διακοπές; Υπάρχουν ψηστιέρες που είναι ιδανικές για να τις μεταφέρουμε όπου θέλουμε, χάρη στο μέγεθος και το βάρος τους. Αν λοιπόν είσαι bbq lover μη σκέφτεστε τον κόπο, γιατί έχουμε τον τρόπο!

 

Δες εδώ

H ηλεκτρική ψηστιέρα Weber Q1400 Dark Grey ιδανική για μπάρμπεκιου σε εκδρομές, στο μπαλκόνι και στην αυλή χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό της για εύκολη μεταφορά. Με ηλεκτρική θέρμανση, δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως ξεμείνεις από καύσιμα, ενώ μπορείς να ψήσεις σε περιοχές όπου οι γυμνές φλόγες απαγορεύονται.

Weber Q1400 Ηλεκτρική Ψησταριά

Δείτε όλες τις ηλεκτρικές ψησταριές εδώ.

Γίνε ο no 1 ψήστης του καλοκαιριού…

… με μια συνταγή – έκπληξη που θα σου χαρίσει το βραβείο του κοινού!

Θα χρειαστείς:

3 πιπεριές τσίλι

1 ώριμο αβοκάντo, χοντροκομμένο

60 ml κρέμα γάλακτος

60 ml μαγιονέζα

2 κουταλιές σούπας χοντροκομμένο φρέσκο μαϊντανό

1 μεγάλη σκελίδα σκόρδου, χοντροκομμένη

½ κουταλάκια γλυκού αλάτι κόσερ

¼ κουταλάκια γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

 

Ξηρό μίγμα για τρίψιμο

 

1 κουταλάκια γλυκού σκόρδο σε σκόνη

1 κουταλάκια γλυκού πάπρικα

¾ κουταλάκια γλυκού αλάτι κόσερ

½ κουταλάκια γλυκού τριμμένο κύμινο

¼ κουταλάκια γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Γύρω στα 900 γραμμάρια μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες μαζί με τις ουρές

Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

 

 

Βήμα προς βήμα

  1. Αν χρησιμοποιείς καλαμάκια για σουβλάκι από μπαμπού, μούλιασέ τα στο νερό για τουλάχιστον 30 λεπτά.
  2. Ετοίμασε το γκριλ για ψήσιμο σε μέτρια φωτιά (180° με 230°C).

 

3.Καθάρισε τις σχάρες μαγειρέματος. Ψήσε τις πιπεριές τσίλι σε μέτρια θερμοκρασία με το καπάκι κλειστό μέχρι να μαυρίσουν και να φουσκώσουν σε σημεία σε όλη την επιφάνειά τους για 8-12 λεπτά, γυρίζοντας όποτε χρειάζεται τις πιπεριές. Βάλε το τσίλι σε ένα μπολ, κάλυψέ το και άφησέ το να βγάλει τον ατμό του για 10 λεπτά. Όταν κρυώσει αφαίρεσε τους σπόρους, τις άκρες του μίσχου και τη φλούδα και ρίξε το τσίλι στο μπλέντερ. Πρόσθεσε και τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας και χτυύπησε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μίγμα. Αν χρειαστεί πρόσθεσε λίγο νερό.

 

  1. Σε ένα μικρό μπολ ανακάτεψε τα υλικά του ξηρού μίγματος.
  2. Βάλε 5 -7 γαρίδες στον πάγκο εργασίας τοποθετώντας τις έτσι ώστε να κοιτούν όλες στην ίδια κατεύθυνση. Διάλεξε γαρίδες που έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος. Τρύπησε κάθε γαρίδα έως τη μέση, σπρώχνοντας τις γαρίδες κοντά σε κάθε σουβλάκι. Άλειψε ελαφρά τα σουβλάκια με λάδι και μετά ακολουθούν τα καρυκεύματα.

 

  1. Τώρα θέλουμε υψηλή θερμοκρασία (230° με 290°C). Ψήσε τις γαρίδες σε άμεση υψηλή θερμοκρασία με το καπάκι κλειστό, μέχρι να σφίξουν ελαφρώς στην επιφάνεια και να είναι αδιαφανείς στο κέντρο, 2 με 4 λεπτά, γυρνώντας μία φορά. Αφαίρεσε από το γκριλ τις γαρίδες και είναι έτοιμες για σερβίρισμα με την υπέροχη σάλτσα τους!

 

Καλές διακοπές και … #staysafe