3)Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!

Στη ζωή μας ακολουθούμε πολλούς και διάφορους κανόνες, όμως τρεις από αυτούς τουλάχιστον εμένα, με ορίζουν και κάθε φορά που με “παίρνει από κάτω” φροντίζω να τους επαναλαμβάνω στον εαυτό μου για να παίρνω ώθηση! Όμως σε κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση…

Κανόνας νούμερο 1:

Αν δεν κυνηγήσεις αυτό που θέλεις, δεν θα το αποκτήσεις ποτέ. Τι να σου εξηγήσω παραπάνω σε αυτό ; Αγαθά κόποις κτώνται λέγανε οι αρχαίοι και μάλλον το είχαν πιάσει το νόημα της ζωής καλύτερα από μας. Το θέλεις ; Κάνε τα πάντα να το αποκτήσεις!

Εξαίρεση: 

Προφανώς δεν ισχύει στις σχέσεις μας! Επίσης δεν ισχύει από άντρα σε γυναίκα ή και το αντίθετο, το ΟΧΙ ειναι ΟΧΙ!

Κανόνας νούμερο 2:

Αν δεν τολμήσεις να ρωτήσεις ή απάντηση θα είναι πάντα όχι.

Εξαίρεση: 

Όλα έχουν και ένα όριο. Αν ρωτάς συνεχώς για το ίδιο πράγμα, το πιθανότερο είναι να καταντήσεις κουραστικός παρά να κερδίσεις το πολυπόθητο ναι.

Κανόνας νούμερο 3:

Αν δεν κάνεις ένα βήμα μπροστά, θα μείνεις για πάντα στάσιμος.

Εξαίρεση:

Να κάνεις ένα βήμα μπροστά και μετά να περιμένεις για λίγο. Να πάρεις το χρόνο σου και να μετρήσεις τις δυνάμεις σου αλλά και τον αντίκτυπο του βήματος αυτού. Μην κάνεις πολλά βήματα τη φορά γιατί ενδέχεται όχι απλά να μείνεις στάσιμος αλλά να ξαναγυρίσεις εκεί απ όπου ξεκίνησες.

Extra Tip of the Day: Να είσαι ψύχραιμος. Ποτέ δεν είναι αργά και σχεδόν όλα φτιάχνονται. Όταν είσαι στη μέση κάποιας κρίσης, πάρε βαθιά ανάσα λύσε το πρόβλημα και όταν όλα τακτοποιηθούν ζύγισε ξανά τις αποφάσεις σου και τις επιλογές σου. Και τότε πράξε τα δέοντα.

Εσύ έχεις τους δικούς σου κανόνες που ακολουθείς πιστά στο στίβο της ζωής; Μοιράσου τους μαζί μας, και ίσως μας δώσεις και κάποια άλλη οπτικη…

Καλό σαββατοκύριακο!!!