2)φτιάξε καφέ να στα πω…

Good morning SayYessers, who the f*** is ABOUT YOU;

Τι είναι το ABOUT YOU που έχει κατακλύσει τα social media, την τελευταία εβδομάδα με ευφάνταστα teasers;

Κουτιά λογοτυπημένα με το σλόγκαν της εταιρείας “who the F*** is ABOUT YOU” πετάγονται από παντού, προκαλώντας χαμόγελα στους παραλήπτες.

Η εταιρεία που official, κάνει το ντεμπούτο της σήμερα στη χώρα μας υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που μέχρι σήμερα κάναμε online shopping. Υπόσχεται επώνυμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε υπερφανταστικές τιμές. Επίσης σου δίνει την επιλογή να διαλέξεις πιο “πράσινα” κομμάτια, δίνοντας έτσι το στίγμα της για τη σημασία της ανακύκλωσης.

Ιδρυτές και διευθυντές ήταν οι Benjamin Otto, Tarek Müller, Sebastian Betz und Hannes Wiese. Ο Benjamin Otto, γιος του προέδρου της ομάδας Otto Michael Otto, το 2015 αποχωρεί από το σχήμα για να γίνει διαχειριστής στον Όμιλο του πατέρα του, που στην ουσία κατείχε και το μεγαλύτερο μερίδιο της “ABOUT YOU”.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους εταίρους ο Hannes Wiese ήταν ο πρώην επικεφαλής του τμήματος στρατηγικής του Ομίλου Otto, ενώ οι Betz και Müller ήταν ανεξάρτητοι επιχειρηματίες των οποίων οι πρώην εταιρείες εξαγοράστηκαν από τον Όμιλο Otto.

Στην πραγματικότητα  είναι ένας γερμανικός διαδικτυακός έμπορος μόδας με έδρα το Αμβούργο που ιδρύθηκε στις 5 Μαϊου το 2014 ως θυγατρική του Ομίλου Otto.

Τα διαδικτυακά καταστήματα About You ξεκίνησαν στην Αυστρία και την Ελβετία (2015), την Ολλανδία και το Βέλγιο (2017), την Πολωνία και την Τσεχία (2018), την Ουγγαρία, τη Σλοβακία και τη Ρουμανία (2019), τη Σλοβενία, την Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία και την Κροατία (2020) ενώ προϊόντα με την ιδιωτική ετικέτα Edited πωλούνται επίσης σε καταστήματα λιανικής.

Το 2016, οι επενδυτικές εταιρείες SevenVentures, θυγατρική της γερμανικής εταιρείας μέσων ενημέρωσης ProSiebenSat.1 Media και η German Media Pool αγόρασαν μειοψηφικό μερίδιο στην εταιρεία. Τρία χρόνια μετά την ίδρυσή του, οι επενδυτές αποτίμησαν το About You σε περισσότερα από 300 εκατομμύρια ευρώ.

Τον Ιούλιο του 2018, η δανική εταιρεία Heartland A/S, μητρική της εταιρείας ρούχων Bestseller, απέκτησε μερίδιο 29 % στο About You.

Tο About You αποτιμήθηκε σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια, καθιστώντας την πρώτη εταιρεία με έδρα στο Αμβούργο που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Το About You εστιάζει κυρίως στην εξατομίκευση και το Influencer Marketing. Το 2018, η εταιρεία κατατάχθηκε ως η πέμπτη μεγαλύτερη  Direct Seller στη Γερμανία.

Δεν έχετε παράπονο όλα σας τα είπα…

Αυτό που μένει είναι να δοκιμάσουμε την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει καθώς και να εξακριβώσουμε πως πραγματικά, οι τιμές είναι ασυναγώνιστες. Θα επανέλθω… όμως μέχρι τότε πάρτε μία γευση εδώ .

ABOUT YOU Mode & Fashion Shop Android - Δωρεάν Λήψη της Εφαρμογής