6) Expert #9

Dream Home in progress

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας οι περισσότεροι ασχολήθηκαν περισσότερο με το σπίτι τους βελτιώνοντάς το! Το σπίτι μας άλλωστε έγινε ξαφνικά και το γραφείο μας, η καφετέρια, το σινεμά, ο παιδότοπος  και πολλά άλλα…

Βοήθησε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να αναβαθμίσουν τον χώρο τους, προσφέροντάς τους δώρα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους!

Οι προτάσεις μας…

 

https://www.expert-hellas.gr/shop/xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-p-white/

Mε το Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P White (κωδικός προϊόντος: 009222) διατηρείτε το σπίτι σας καθαρότερο χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο αισθητήρας του ανεβαίνει έτσι ώστε να μπορείτε να γνωρίζετε καλύτερα πού κατευθύνεται η μελλοντική σας ηλεκτρική σκούπα, χωρίς να έχετε κανένα πρόβλημα χρήσης. Επιπλέον, έχει μια κατάθεση για σκόνη που προσφέρει τώρα χωρητικότητα έως και 0,30L.

 

https://www.expert-hellas.gr/shop/philips-xb-212209-ilektriki-skoupa-bagless/

 

Η Philips XB 2122/09 Ηλεκτρική Σκούπα Bagless (κωδικός προϊόντος: 009876) διαθέτει τεχνολογία PowerCyclone 4 και πέλμα πολλαπλών χρήσεων για κάθε τύπο δαπέδου.

 

https://www.expert-hellas.gr/shop/philips-hd9252-70-airfryer-essential/

Με τη Φριτέζα Philips HD9252/70 Airfryer Essential (κωδικός προϊόντος: 011187) απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου τηγανητά φαγητά χωρίς τύψεις, χάρη στην τεχνολογία Rapid Air.

 

https://www.expert-hellas.gr/shop/delonghi-stilosa-ec235-bk/

Μηχανή Espresso Delonghi Stilosa EC235.BK (κωδικός προϊόντος: 011706) έχει ισχύ 1100W, πίεση αντλίας 15bar, αυτόματο σύστημα καπουτσίνο και δίσκο θερμαινόμενων φλιτζανιών.

Did you know?

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Epidemiology and Public Health, οι μικρές ρουτίνες και ιεροτελεστίες σε μία οικογένεια συνδέονται με τη βελτίωση της ψυχικής υγείας και το μικρότερο ποσοστό εγκληματικότητας στους εφήβους.

Tip

Ας μην παραμελούμε να κάνουμε πράγματα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όπως μια ωραία συζήτηση απολαμβάνοντας μια κούπα καφέ σε ένα cozy σκηνικό που δημιουργήσαμε εμείς!

 DIY project: Cozy Christmas feeling

Με μικρές αλλαγές μπορείτε να κάνετε το σαλόνι σας να μοιάζει με τα cozy καφέ που σας αρέσουν.

Η προσθήκη διάφορων υφών, μεγεθών και σχημάτων σε μαξιλάρια στους καναπέδες σας, θα προσδώσει στιλ και άνεση.

Για να κάνετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας πιο ζεστή, προτιμήστε αρωματικά κεριά με αρώματα κανέλας, βανίλιας και καφέ.

Ο σωστός φωτισμός είναι το κλειδί για χαλαρή διάθεση. Επενδύστε σε επιδαπέδια ή και επιτραπέζια φωτιστικά και κεριά. Τα φωτάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου και λίγα κεριά είναι αρκετά για να χαλαρώσετε παρέα με τους αγαπημένους σας.