4) Experience Park – Ελληνικό: Άνοιξε το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο στον κόσμο!

Το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο στον κόσμο είναι πλέον γεγονός και βρίσκεται στη χώρα μας! Τα Xριστούγεννα είναι μια καλή αφορμή για να το εξερευνήσουμε!

Το Experience Park στο Ελληνικό διαθέτει έκταση πράσινου και ψυχαγωγίας 70 στρεμμάτων και αποτελεί μέρος του Μητροπολιτικού Πάρκου, το οποίο δημιουργείται στο πλαίσιο της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη! Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lamda Development παρέδωσε το πρώτο έργο του Ελληνικού, νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Χριστούγεννα στο Experience Park!

Αυτές τις γιορτές κάντε μια μεγάλη βόλτα στο μεγαλύτερο παραθαλάσσιο πάρκο στον κόσμο που βρίσκεται πολύ πιο κοντά από ό,τι φανταζόσασταν!
Say Yes στις… νοστιμιές!
Στην Πλατεία Υπόστεγου Α ένα πολύχρωμο Food Court θα σας καλωσορίσει για να σας προσφέρει δελεαστικές γαστρονομικές απολαύσεις. Ο Ηλίας Σκουλάς με το FAT CAT The Burger Syndicate by Ilias Skoulas θα σας συστήσει το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο burger. Επίσης, οι γλυκιές δημιουργίες και το ζεστό αρωματικό Glühwein από το Kitchen Lab του Άκη Πετρετζίκη συμπληρώνουν μοναδικά το μενού. Για όσους προτιμούν έθνικ… το Falafeladiko και το ESTEBAN Burrito Bar είναι εκεί! Ακόμη, θα βρείτε Lukumádes σε απολαυστικούς συνδυασμούς αλλά και σοκολατένιες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες του ÉSOPHY. 

Get Impressed… από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο!

Στο κέντρο της Plaza Α βρίσκεται το μεγαλοπρεπές χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 17 μ. που θα σας χαρίσει ένα ξεχωριστό ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελείται ουσιαστικά από 180 αληθινά δέντρα τα οποία θα δοθούν για αναδάσωση μετά την εορταστική περίοδο.

 

Μπείτε στον κόσμο του Ζεν!

Mέχρι τις 9 Ιανουαρίου, στο Experience Park, για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα υπάρχουν δύο μοναδικές εγκαταστάσεις φωτισμού που θα δημιουργούν μία ξεχωριστή βιωματική εμπειρία. Πρόκειται για το Stalactite, μία επιβλητική εγκατάσταση, με ιδιαίτερα φωτεινά μοτίβα, που συγχρονίζονται με μουσική, με την υπογραφή των καλλιτεχνών Christopher Bauder και Boris Divider και το Helios, μία εγκατάσταση φωτισμού, που σχεδιάστηκε από την ομάδα της Algorithm και δημιουργεί ένα τοπίο όπου πρωταγωνιστεί το φως, η κίνηση και ο ρυθμός.

 

 

info

Κατά την εορταστική περίοδο (από τις 20 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 9 Ιανουαρίου του 2022) το ωράριο λειτουργίας τόσο για τις καθημερινές όσο και για τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες είναι: 17:00 – 22:00.

Της Βένιας Αντωνίου