13) Στο μυαλό του Έλον Μασκ!

Ο επικεφαλής της Tesla και της SpaceX Έλον Μασκ είναι πρόσωπο της χρονιάς από το αμερικανικό περιοδικό Time.

Ας μάθουμε κάποια πράγματα για τον πλουσιότερο άνθρωπο του πλανήτη, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes:

– Εργάζεται περίπου 80 με 100 ώρες την εβδομάδα. Έχει δηλώσει ότι προτιμάει να δουλεύει όλη μέρα από το να κάθεται και να τρώει.

– Πιστεύει στην κοινή λογική και στο ένστικτο περισσότερο από ό,τι στους κανόνες. Θεωρεί ότι όσοι εργάζονται στις εταιρίες του είναι σημαντικό να ακολουθούν το ένστικτό τους, καθώς αυτό οδηγεί στην εξέλιξη και την επιτυχία.

– Έχει έναν βασικό κανόνα στις δουλειές του: να μην υπάρχει κάποιος manager. Οι εργαζόμενοι, αντί να απευθύνονται σε έναν προϊστάμενο, επικοινωνούν αυτό που τους προβληματίζει με τους πάντες, ώστε μέσα από την ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων να καταλήξουν σε μία απόφαση.

– Έχει δηλώσει ότι όσοι άνθρωποι έχουν πλούσιο λεξιλόγιο και ξέρουν να χειρίζονται σωστά τη γλώσσα, έχουν μεγάλες πιθανότητες να προσληφθούν από τον ίδιο.

 

Good news

λεζάντα:

Κυριακή Γονίδη, Δημήτρης Γονίδης, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Σταματίνα Γονίδη, Αντώνης Γονίδης

Πλήθος επωνύμων στο 3yrs Anniversary Party της GAND, στηρίζοντας την πρωτοβουλία #helpforioanna!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3yrs Anniversary Party της διάσημης ελληνικής εταιρίας επίπλων “GAND”. Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Αντώνης Γονίδης, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης συνέβαλε ενεργά στην πρωτοβουλία #helpforioanna για την αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Πλήθος επώνυμων καλεσμένων και φίλων του επιχειρηματία από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας, έσπευσε να δώσει το παρόν και να αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια. Guest Dj ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που έντυσε μουσικά την βραδιά και διασκέδασε τους εκλεκτούς καλεσμένους και όσους παρευρέθηκαν με τις μοναδικές μουσικές του επιλογές.
Η “GAND” είναι μία πατροπαράδοτη ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επίπλου από το 1970.