Δημιουργήστε φανταστικά αξεσουάρ με το PopStyle Bracelet Maker

Η Spin Master, γνωστή για τη δέσμευσή της στη δημιουργικότητα, την ποιότητα και φυσικά το διασκεδαστικό παιχνίδι, παρουσιάζει το Cool Maker PopStyle Bracelet Maker! Η νέα προσθήκη στον κόσμο της παιδικής μόδας και των DIY projects θα ενθουσιάσει όλες τις fashionistas.

Οι λάτρεις των αξεσουάρ θα ξετρελαθούν, βάζοντας όλη τους τη φαντασία στα βραχιόλια των ονείρων τους! Το PopStyle Bracelet Maker δεν τους δίνει απλά την ευκαιρία να
φτιάξουν τις δικές τους δημιουργίες αλλά τους προσφέρει τη δυνατότητα να εκφράσουν τη
δημιουργικότητα τους… παίζοντας!

Μπορεί ένα παιχνίδι να γίνει καλύτερο; Μπορεί! Μέσα από το PopStyle Bracelet Maker οι μικροί δημιουργοί μπορούν να διαλέξουν άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων και γραμμάτων φτιάχνοντας έτσι μοναδικά βραχιόλια! Το παιχνίδι δεν σταματάει εδώ όμως! Επιλέγοντας τους κατάλληλους συνδυασμούς γραμμάτων μπορούν να μεταφέρουν μυστικά όπου μόνοι αυτοί και οι καλύτεροι τους φίλοι καταλαβαίνουν! Το PopStyle Bracelet Maker δεν έχει να κάνει μόνο με τη δημιουργία φανταστικών αξεσουάρ, αλλά είναι η αφορμή για τα παιδιά να εμβαθύνουν τις σχέσεις τους και να δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές με τους φίλους τους.