Honey moments last forever!

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που αξίζει να γλυκάνουμε τους αγαπημένους μας ακόμα περισσότερο! Το μέλι Regina θα είναι ο σύμμαχός μας σε αυτή τη γλυκιά αποστολή… και φυσικά το συστατικό της επιτυχίας μας!

Γιορτινή πουτίγκα µε µέλι Regina!

Υλικά
120 γρ. Ελληνικό Πευκόμελου Θάσου
10 αβγά
600 γρ. ζάχαρη
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
40 ml ελαιόλαδο

Εκτέλεση
– Χτυπάμε τα αβγά και τη ζάχαρη στο μίξερ. Μετά προσθέτουμε τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού.
– Στη συνέχεια ρίχνουμε το μέλι και στο τέλος το ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου μία ώρα.
– Πρέπει να το αφήσουμε να κρυώσει εντελώς και μετά να το αναποδογυρίσουμε και (προαιρετικά) να το διακοσμήσουμε!

Tip
Μπορούμε να διακοσμήσουμε τη γιορτινή πουτίγκα μας με ρόδι ή με αποξηραμένα κομματάκια φρούτων. Επίσης, μπορούμε να προσθέσουμε ξηρούς καρπούς.
Για ακόμα πιο μελένια γεύση στο τέλος περιχύνουμε με μέλι την πουτίγκα μας.


Μελένια πάβλοβα!

Υλικά
400 γρ. Ελληνικό Μέλι Κυψέλη
4 ασπράδια αβγών
2 κ.γ. κορν φλάουρ
4 σταγόνες βανίλιας
3 κ.σ. ζάχαρη (κρυσταλλική)
ξύσμα από 1 πορτοκαλί
4 κ.γ. λικέρ πορτοκάλι (ή όποιο προτιμάτε)

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια και προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί και να σχηματιστεί μαρέγκα. Μετά πασπαλίζουμε με κορν φλάουερ και ρίχνουμε τις σταγόνες βανίλιας, το ξύσμα και το λικέρ πορτοκάλι. Ανακατεύουμε για να γίνει ομοιογενές το μίγμα μας. Στη συνέχεια σε ένα ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε το μίγμα. Τοποθετούμε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά και είναι έτοιμη η πάβλοβα! Όταν κρυώσει την περιχύνουμε με μέλι!

Tip
Μπορούμε να γαρνίρουμε την πάβλοβα με κομματάκια πορτοκαλιού ή / και με σαντιγί. Αν θέλουμε προσθέτουμε ξηρούς καρπούς.


Η «ΚΥΨΕΛΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ»
Ο πιο γλυκός προορισμός των γιορτών!  

Τις γιορτινές μέρες μια βόλτα στη στολισμένη Αγορά Μοδιάνο επιβάλλεται! Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μοναδικά events, να βρείτε ποιοτικά προϊόντα… με υπογραφή και φυσικά να γλυκαθείτε στην “ΚΥΨΕΛΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ”!

Αν κατοικείτε στη Θεσσαλονίκη ή αν πρόκειται να ταξιδέψετε βάλτε οπωσδήποτε στο πρόγραμμά σας μια επίσκεψη σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τοπωνύμια της Θεσσαλονίκης, την Αγορά Μοδιάνο! Είναι μία σύγχρονη πολυπολιτισμική αγορά τροφίμων που καταφέρνει να ενώνει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον! 

Η Αγορά Μοδιάνο προσφέρει τις πιο εκλεκτές εγχώριες και διεθνείς γεύσεις, σ’ ένα περιβάλλον με ξεχωριστή αρχιτεκτονική ταυτότητα και ιστορική σημασία, σ’ έναν απαράμιλλο συνδυασμό Γαστρονομίας και Πολιτισμού που δίνει τον δικό του παλμό στην πόλη. 

Μια στάση εδώ!

Στην “ΚΥΨΕΛΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ” θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης προϊόντα, όπως μέλι, παστέλια Κυψέλη, μαρμελάδες Frulita, γλυκά κουταλιού και γλυκόζη Regina. 

Εδώ η ποιότητα είναι ο βασιλιάς και η ποικιλία συνοδοιπόρος του επισκέπτη, που μέσα από την περιπλάνησή του ανάμεσα στα ράφια ανακαλύπτει τη γλυκιά πλευρά της Ελλάδας μας!