Όλοι, στην Coffee Island, Μαζί για το Παιδί

Η Coffee Island, με αφοσίωση στον άνθρωπο, υποστηρίζει έμπρακτα την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», προσφέροντας μέρος των εσόδων της για την ενίσχυση των δράσεων του φορέα.

Από τις 15 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 5 Ιανουαρίου 2024, όλοι οι καταναλωτές με κάθε ηλεκτρονική παραγγελία μέσα από το My Coffee Island APP+WEB ή μέσα από τα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας κάνοντας tap στο Tap Me point, συνεισφέρουν στην υποστήριξη των υπηρεσιών που προσφέρει ο φορέας σε περισσότερα από 30.000 παιδιά στην Ελλάδα ετησίως.

Η Coffee Island στέκεται στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών ανά την Ελλάδα, ενισχύοντας με συνέπεια τους ανθρώπους που βρίσκονται στο σύνολο της αλυσίδας αξίας της. Και αυτές τις γιορτές, η εταιρεία καλεί τους καταναλωτές να ενισχύσουν το κοινωνικό της έργο, κάνοντας μια πολύ απλή και εύκολη κίνηση! Μέσω της εφαρμογής Μy Coffee Island, ο καταναλωτής μπορεί, κάθε φορά που επισκέπτεται ένα κατάστημα της εταιρείας, να κάνει tap στο Tap Μe point και να κερδίσει πόντους επιβράβευσης.

Συγχρόνως, όμως συμμετέχει στις προσπάθειες στήριξης φορέων και δομών κοινωνικής συνοχής. Όσες περισσότερες φορές κάνει tap, τόσο περισσότερο κερδίζει, ενισχύοντας παράλληλα τις δράσεις υποστήριξης αναγκών που υπάρχουν σε τοπικές κοινωνίες όλης της Ελλάδας. ΚΑΝΕΙΣ TAP, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ!

Παράλληλα, αυτά τα Χριστούγεννα, η Coffee Island μέσα από έναν απίθανο ψηφιακό Τροχό της Τύχης χαρίζει δώρα στη στιγμή σε όλους τους καταναλωτές. Από τις 15 Δεκεμβρίου 2023 έως και τις 5 Ιανουαρίου 2024 με κάθε ηλεκτρονική παραγγελία ή tap στο φυσικό κατάστημα, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο ψηφιακό παιχνίδι και να κερδίσουν καθημερινά όμορφα δώρα.