Καλό Καλοκαίρι!!!

Καλημέρα SayYesser και καλό Καλοκαίρι!!!

SayYesser μου, ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα διάλειμμα από τις οθόνες και να αγκαλιάσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και τις διακοπές, που τόσο πολύ όλοι περιμέναμε.
Ναι, το καλοκαίρι είναι εδώ και μας καλεί να το ζήσουμε στο έπακρο! Κάθε γωνιά και μια νέα περιπέτεια, κάθε μέρα και μια νέα ιστορία.
Και τώρα, καθώς ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε ακόμα περισσότερες ανέμελες στιγμές, ας υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα κάνουμε την κάθε στιγμή να μετράει.
Αυτός ο Αύγουστος υπόσχεται να είναι γεμάτος χαλάρωση, διασκέδαση και – φυσικά – γαστρονομικές απολαύσεις. Είτε θα πας σε κάποιο νησί, είτε θα απολαύσεις τη δροσιά του βουνού, είτε θα χαλαρώσεις στην αυλή ή το μπαλκόνι του σπιτιού σου, το σημαντικό είναι να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να μου επιστρέψεις ανανεωμένος.
Εμείς θα λείψουμε για λίγο, αλλά μην ανησυχείς! Ο Σεπτέμβρης θα έρθει σύντομα, και μαζί του θα φέρει νέες περιπέτειες, ιστορίες και φυσικά… το καθημερινό μας ραντεβού για καφέ. Ας εκμεταλλευτούμε, λοιπόν, αυτό το διάλειμμα για να κάνουμε όλα όσα ονειρευόμασταν όλη τη χρονιά και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι από ποτέ.
Η ομάδα του Say Yes, σου ευχόμαστε υπέροχες διακοπές γεμάτες γέλιο, χαρά και ανεμελιά. Καλό καλοκαίρι και τα ξαναλέμε τον Σεπτέμβρη!

Tip of the Day: Το καλοκαίρι είναι η επιτομή της ανεμελιάς – ζήσε το, απόλαυσέ το, και τον Σεπτέμβρη θα έχουμε ακόμα περισσότερες ιστορίες να διηγηθούμε αμφότεροι…