4)editorial

Good morning SayYessers!!!

Κάρμα φίλοι μου… Οι δυνατοί άνθρωποι κάνουν ένα βήμα πίσω και το αφήνουν χώρο να δράσει…

Η ζωή είναι γεμάτη ευκαιρίες που περιμένουν να τις αξιοποιήσεις για το καλό το δικό σου και όχι για το κακό των άλλων… Κανένας δεν είναι ικανότερος από σένα. Σκοπός είναι να προσπαθείς να γίνεσαι εσύ η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, χωρίς να παθαίνεις εμμονή με την καταστροφή του άλλου. Γιατί η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρνάει στον αφέντη της…

Είναι πολύ πιο ικανοποιητικό να βλέπεις το κάρμα να αναλαμβάνει τα ηνία.
Οι άνθρωποι που συνηθίζουν να αδικούν τους άλλους και να τους βλάπτουν επειδή είναι σε θέση ισχύος, θα λάβουν το ίδιο αργά ή γρήγορα. Όταν το κάρμα χτυπά δεν χάνει ποτέ και χτυπά τόσο δυνατά σαν να είναι μαζεμένες όλες οι αδικίες που έκανε αυτό το άτομο. Το να βέπετε κάποιον να αυτοκαταστρέφεται είναι μακράν πολύ πιο ικανοποιητικό από το να παίρνετε εκδίκηση προσωπικά. Είναι προτιμότερο να βλέπεις κάποιον να παίρνει αυτό που του αξίζει από το σύμπαν και εσύ να έχεις τη συνείδηση σου καθαρή.

Κρατήστε τον εαυτό σας ασφαλή και την καρδιά και το μυαλό σας σε ησυχία αφήνοντας το κάρμα να πάρει εκδίκηση για εσάς. Οι δυνατοί και ισχυροί άνθρωποι γνωρίζουν την αξία και την σημασία του να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια.

Οι έξυπνοι άνθρωποι ξέρουν ότι δεν μπορούν να πολεμήσουν όλον τον κόσμο ταυτόχρονα. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι στο τέλος της ημέρας το να αναλαμβάνετε πολλές μάχες ταυτόχρονα δεν οδηγεί πουθενά. Η επιθυμία για εκδίκηση συχνά μετατρέπεται σε κακία. Αυτές οι κακίες δεν αξίζουν την ψυχική μας ενέργεια. Η ενέργεια μας είναι καλύτερο να ξοδεύεται με στόχο το μέλλον και όχι στις αδικίες του παρελθόντος.

Η προσωπική σας επιτυχία, ευτυχία και ηρεμία είναι ο πραγματικός σας θησαυρός και αυτοί που σας αδίκησαν στο παρελθόν θα ζηλεύουν αυτά που καταφέρνετε καθώς λόγω της ανικανότητας τους δεν μπορούν να έχουν μερίδιο σε αυτά.

Ευχαριστώ όλους εσάς συνεργάτες, συναδέλφους, διαφημιζόμενους και φίλους πλέον,  που παρόλα τα “εμπόδια” που τυχόν αντιμετωπίσατε μας δείξατε εμπράκτως την υποστήριξη σας, όπως και όποτε, μπορέσατε και μας κρατήσατε “ζωντανούς”  στο δύσκολο ξεκίνημα μας. Αυτά τα “εμπόδια” εν αγνοία τους, μόνο καλό μας έκαναν γιατί δυνάμωσαν τις σχέσεις μας και τις έκαναν ακόμα πιο ανθεκτικές στο χρόνο και ουσιαστικές.

Τέλος, ευχαριστώ όλους εσάς που αγαπήσατε τόσο πολύ το Say Yes …to the Press και μας το δείχνετε καθημερινά μέσα από emails, social posts, τηλεφωνικά και με όλους τους τρόπους που έχουμε βρει να επικοινωνούμε. 9.725 subscribers σε λιγότερο από 3 μήνες και συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερο κέφι, με ακόμα δημιουργικότερες ιδέες και με γνώμονα πάντα τα ειλικρινή συναισθήματα και την αλήθεια που βγάζουμε σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε.

Ο σκοπός είναι να ξεκινάς τη μέρα σου θετικά και αν έστω και ένας από εσάς διαβάζοντας κάποιο τεύχος μας, ένιωσε καλύτερα τότε αγαπημένοι μου, τα καταφέραμε!

Summer Tip : Αυτό που η κάμπια ονομάζει τέλος του κόσμου, η ζωή το λέει πεταλούδα. Λάο Τσε

Sky is the limit and we are all butterflies… Καλό Καλοκαίρι!!!