3)Φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!!!

Παραδεχτείτε το, της Παρασκευής τα πρωινά η διάθεση μας είναι αλλιώς! Οι καλημέρες μας είναι πιο τραγουδιστές και οι αντοχές μας λίγο μεγαλύτερες στις “κακουχίες” της ημέρας. Η ανυπομονησία για τα ρεπό του σαββατοκύριακου, μας κάνει πιο ευδιάθετους και καλοπροαίρετους με τους γύρω μας.

Είναι όμως τόσο κρίμα, να περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας περιμένοντας το σαββατοκύριακο, τις αργίες και τις διακοπές για να περάσουμε όμορφα.

Είναι τόσο άδικο, μόνο την παραμονή πριν από το day off να έχουμε καλή διάθεση ενώ τις υπόλοιπες μέρες να μιζεριάζουμε και να αφήνουμε τη ζωή μας απλά να κυλάει στο ενδιάμεσο από τις αργίες.

Είναι τόσο λυπηρό να είμαστε άνθρωποι γεμάτοι αρνητισμό και κακία απλά γιατί πολεμάμε με το θηρίο μέσα μας.

Σε όποια ηλικία και αν είσαι, όποιο επαγγελματικό δρόμο και αν έχεις επιλέξει, που για κάποιο λόγο σου “κλωτσάει” και δε σου δίνει την ώθηση να σηκωθείς από το κρεβάτι το πρωί, κάνε την αλλαγή τώρα!

Άλλαξε για σένα, τόλμησε την αλλαγή ακόμα και αν αποτύχεις τουλάχιστον το προσπάθησες. Δοκίμασες και απέτυχες ; Φοβάσαι πως δεν θα τα καταφέρεις ; Κάνε λίγο πίσω, δες τα πράγματα ψύχραιμμα και προσπάθησε ξανά. Τώρα μπορείς να ξαναδοκιμάσεις έχοντας στη φαρέτρα σου περίσσοτερα όπλα, γιατί έκανες τα λάθη σου τα κατάλαβες και δε θα τα επαναλάβεις. Σύντομα θα βρεις το σωστό τρόπο, να είσαι σίγουρος.

Μην αφήνεις τη ζωή σου να περνάει! Καλώς ή κακώς η εργασία μας, μας απασχολεί για τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα, δηλαδή για 2.744 ώρες το χρόνο και σχεδόν 96.040 ώρες σε όλη τη ζωή μας.

Φίλοι μου, 96.040 ώρες είναι κάτι πραπάνω από 4.000 μέρες!!! Το νούμερο είναι συγκλονιστικό ειδικά όταν μιλάμε για 11 χρόνια από τη ζωή μας σε αναμονή για να περάσουμε καλά το σαββατοκύριακο.

Tip of the Day : Βγες έξω και ζήσε, βγάλε από την καθημερινότητα σου το pause και εγκατέστησε το start και το restart για όσες φορές χρειαστεί μέχρι εσύ να νιώθεις γεμάτος. Κάνε αυτό που αγαπάς επάγγελμα και είναι βέβαιο πως θα το κάνεις καλά και αργά ή γρήγορα θα έρθει και η επιτυχία να σου δείξει ότι η απόφαση σου ήταν η σωστή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βγάλεις τη ζωή σου από την αναμονή, γιατί θα περνάς καλά και θα περιμένεις το σαββατοκύριακο απλά για να περάσεις καλύτερα…