4)Πρωτότυπα σνακ για το σχολείο με ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ!

Ξέρατε ότι σήμερα είναι η Cheese Toast Day; Mε αφορμή αυτή τη γιορτή του τόστ σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε εύκολες και γρήγορες συνταγές που μποείτε να φτιάξετε παρέα με τα παιδιά σας! Τα ιδανικά σνακ για το σχολείο -και όχι μόνο- φυσικά και δεν θα μπορούσαν να έχουν το νόστιμο και θρεπτικό τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ!

Τοστάκι με έμπνευση από… Greek salad!

Θα χρειαστείτε:

2 φέτες του τοστ

2-3 φέτες ντομάτας λεπτοκομμένες

ρίγανη

4-5 κομματάκια αγγούρι

2 φετούλες ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ Τουτοστ Ωρίμανσης 4 μηνών

μισή κουταλιά ελαιόλαδο

Πώς γίνεται:

Βάζετε στη μία φέτα του τοστ μια φέτα ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ Τουτοστ Ωρίμανσης 4 μηνών. Προσθέτετε την ντομάτα και το αγγουράκι και ρίχνετε πάνω τους τη ρίγανη και το λάδι. Τα σκεπάζετε με άλλη μια φέτα ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ Τουτοστ. Έτοιμο!

Ομελέτα – τοστ!

Θα χρειαστείτε:

2 φέτες του τοστ

2 αβγά

2 φετούλες ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ Τουτοστ ή light

πιπέρι

λίγο λάδι

Πώς γίνεται:

Για την ομελέτα θα χρησιμοποιήσετε τη μία φέτα τυρί ΔΩΔΩΝΗ Τουτοστ ή light που θα την έχετε κόψει σε μικρά κομμάτια. Αφού χτυπήσετε τα αβγά, θα προσθέσετε το τυρί, το πιπέρι και το λάδι και θα φτιάξετε την ομελέτα σας. Στη συνέχεια, θα τη βάλετε μέσα στο τοστ, αφού πρώτα όμως βάλετε πάνω στην ομελέτα άλλη μία φετούλα τυρί ΔΩΔΩΝΗ Τουτοστ ή light, για ακόμα πιο πλούσια γεύση!

 

Τοστάκι, double trouble

Εδώ που τα λέμε στα παιδιά αρέσει το τοστ με τυρί και συχνά δεν θέλουν κανένα άλλο υλικό! Μην τα απογοητεύετε! Απλώς επιλέξτε ένα ψωμί του τοστ που να περιλαμβάνει ελιές ή κάποιο άλλο υλικό που αρέσει στο παιδί σας!

Θα χρειαστείτε:

2 φέτες του τοστ

1 φέτα τυρί ΔΩΔΩΝΗ Τουτοστ και 1 light

Βάλτε τις δύο φέτες τυρί στο τοστ και ψήστε το! Το τυρί θα λιώσει και το τοστ θα γίνει ακόμα πιο απολαυστικό. Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν! Το ίδιο και εσείς… Καλή σας απόλαυση!