15)New trends alert!

About nails…

Οι τάσεις στο μανικιούρ εναρμονίζονται με τις αλλαγές που αποτυπώνονται στη φύση το φθινόπωρο. Επιλέξαμε τα 3 nail trends που μας άρεσαν περισσότερο και σας τα παρουσιάζουμε!

Οlive nails

Αυτή είναι η πιο αγαπημένη τάση για το φθινόπωρο: νύχια στο χρώμα του λαδιού. Πρόκειται για μια τάση που έχει ήδη κυκλοφορήσει αρκετά στο instagram.

Pastel Rainbow

Η τάση rainbow στα νύχια δεν είναι κάτι καινούργιο. Τώρα όμως εστιάζει στις παστέλ αποχρώσεις και κάνει το αποτέλεσμα πιο ζεστό και πιο γλυκό.

Κεραμιδί πινελιές

Αν προσθέσουμε στο κόκκινο λίγο πορτοκαλί το αποτέλεσμα είναι κεραμιδί και αναμφισβήτητα αποτελεί μια πολύ κομψή επιλογή.

Φυτά στο ποτήρι!

Τα υδρόβια φυτά κερδίζουν έδαφος και αποκτούν όλο και περισσότερους φαν! Μπορούν να επιβιώσουν ακόμα και σε ένα ποτήρι! Μεγαλώνουν στο νερό, βγάζουν ρίζες και δεν χρειάζονται χώμα!

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αλλάζουμε το νερό κάθε τόσο και όταν οι ρίζες γίνουν πολύ πυκνές, να τις αραιώσουμε. Για σωστή περιποίηση προσθέτουμε λίγο υγρό λίπασμα όταν είναι απαραίτητο.

Προτείνουμε να ξεκινήσετε με τον αγαπημένο τηλέγραφο, αυτό το όμορφο φυτό μωβ χρώματος που δείχνει υπέροχο μέσα σε μια μικρή γυάλα με νερό και με κρασούλα ή αλλιώς money plant.

Tip

Πάρτε βάζα διαφόρων μεγεθών και τοποθετήστε τα σε χώρο όπου δεν είναι άμεσα εκτεθειμένος στον ήλιο. Βάλτε μέσα τα φυτά που σας προτείναμε, όπως επίσης λεβάντα και σπαθίφυλλο και δημιουργήστε έναν κομψό υδάτινο κήπο εσωτερικού χώρου!

Της Βένιας Αντωνίου