3) φτιάξε καφέ να στα πω…

Καλημέρα αγαπημένοι μου SayYessers!

Προσφάτως, είχα τη χαρά να ξεναγηθώ στο κτήμα της Οικογένειας Κουτσιανά και να μάθω τα πάντα για το νέο project των ιδρυτών της Apivita, Symbeeosis

H λέξη Symbeeosis, προέρχεται από την ελληνική λέξη συν+βίωσις, δηλαδή η “αρμονική συνύπαρξη μεταξύ διαφορετικών οργανισμών” και το λογότυπο εμπνέεται από τη φιλοσοφία της οικογένειας αλλά και από τη μέλισσα το σημαντικότερο επικονιαστή της φύσης και πρότυπο-εμπνευστή αρμονικής συμβίωσης. Το όραμα της εταιρείας είναι ένας πλανήτης όπου άνθρωποι και φύση ζουν σε αρμονία και ευημερούν μαζί.

Motto της εταιρείας είναι : “Love yourself, love your planet” και γι’αυτό και ο σκοπός τους είναι να προσφέρουν το καλύτερο στη διατροφή μας με σύμμαχο τα βιολογικά λειτουργικά προϊόντα Symbeeosis.

Τα προϊόντα της εταιρείας που είναι βασισμένα μόνο σε φαρμακευτικά φυτά και μελισσοκομικά συστατικά, χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες :

  1. Τσάι του βουνού
  2. Ελληνικά βότανα
  3. Λειτουργικό μέλι
  4. Συμπληρώματα διατροφής Herbal Elixirs

Γιατί Symbeeosis τσάι του βουνού; Είναι αντιοξειδωτικό, χαρίζει ενέργεια, τονώνει το ανοσοποιητικό, ενισχύει τη μνήμη και είναι decaf.

Γιατί Symbeeosis ελληνικά βότανα; Για όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες που προσφέρουν στον οργανισμό μας!

Γιατί Symbeeosis Greek Organic Honey; Επειδή, μία κουταλιά λειτουργικού μελιού είναι ένα super superfood με φανταστική γεύση που βοηθάει στην τόνωση του ανοσοποιητικού, είναι έξτρα αντιοξειδωτικό, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, βοηθάει στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Γιατί συμπληρώματα διατροφής; Γιατί είναι 100% φυσικά και βιολογικά και γιατί περιέχουν εκχυλίσματα από φαρμακευτικά φυτά και προϊόντα μελισσοκομίας για ενισχυμένη δράση!

Tip 1 : Το ήξερες ότι χωρίς τη μέλισσα δεν θα υπάρχει τροφή και ζωή στον πλανήτη; Αν οι μέλισσες εξαφανίζονταν από τον πλανήτη, ο άνθρωπος θα είχε μόνο 4 ακόμη χρόνια ζωής!!! Αυτό μας δείχνει ότι όλα τα είδη αλληλεπιδρούν και εξαρτώνται το ένα από το άλλο και ότι η διατροφή μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το περιβάλλον.

Τιπ 2 : “Το φάρμακο σου η τροφή σου” είπε ο Ιπποκράτης και αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας και οφείλουμε να το διαδώσουμε!

Καλό σαββατοκύριακο!!!