13) It’s Show Time!

Bruised: Παγκόσμια επιτυχία η νέα παραγωγή του Hercules Film Fund

Στο πλευρό του πρώτου σκηνοθετικού ντεμπούτου της πολυβραβευμένης και με Όσκαρ ηθοποιού Halle Berry, οι παραγωγοί Πάρις Κασιδόκωστας -Λάτσης και Τέρυ Ντούγκας μέσω του Hercules Film Fund.

Η ταινία «Bruised» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον Σεπτέμβριο 2020 και στις 24 Νοεμβρίου 2021 άρχισε η προβολή της από το Netflix. Το νέο εγχείρημα των ελλήνων παραγωγών αποτελεί την πρώτη επιλογή των συνδρομητών της πλατφόρμας σε πολλές χώρες του κόσμου ενώ εμφανίζεται και στο ΤΟΠ 10 της Ελλάδας. Αυτή η δραματική ταινία σκηνοθετείται από την ηθοποιό Halle Berry σε σενάριο της Michelle Rosenfarb.

Παραγωγοί της ταινίας είναι Paris Kassidokostas-Latsis, Terry Dougas, Guymon Casady, Brad Feinstein, Linda Gottlieb, Gillian Hormel, Basil Iwanyk και Erica Lee.

 

 Κid’s room

Ο μαγεμένος κήπος

Όλοι ήθελαν να μπούνε στον μαγεμένο κήπο, όμως έπρεπε πρώτα να περάσουν μια δοκιμασία. Τι χρειαζόταν για να τα καταφέρουν; Έπρεπε να είναι γενναίοι; Να είναι αδίστακτοι και τολμηροί; Να είναι δυνατοί πολεμιστές; Ή μήπως χρειαζόταν, απλά, λίγη καλοσύνη;

Πριν από πολλά χρόνια, βαθιά μέσα σε ένα μεγάλο δάσος ζούσε ένας σοφός γέρο – μάγος. Ζούσε σε ένα μικρό πέτρινο καλύβι και γύρω του είχε φτάξει έναν όμορφο κήπο. Ο κήπος αυτός όμως, καθώς ήταν μαγεμένος, δεν έμοιαζε με κανέναν άλλο!

Aπό τη σειρά: Μικρές Καληνύχτες. Για παιδιά μικρά µε μεγάλη φαντασία και για νέους γονείς µε πολλή όρεξη! Ιστορίες που διαβάζονται μέσα σε δέκα λεπτά!

Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.