8) kai 9) Εσύ ήξερες ποια είναι τα αγαπημένα φαγητά και ποτά των celebrities;

Πολλοί άνθρωποι φαντάζονται ότι οι παγκόσμιοι σταρ αγοράζουν και χρησιμοποιούν στην καθημερινή τους ζωή μόνο ακριβά προϊόντα κι ότι τρώνε αποκλειστικά στα καλύτερα εστιατόρια. Δεν είναι όμως πάντα έτσι…

Ed Sheeran και η κέτσαπ

Ο Άγγλος σταρ δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς την κέτσαπ Heinz. Την αγαπάει τόσο πολύ που έχει κάνει ακόμη και τατουάζ πάνω του το εμβληματικό logo της νόστιμης σάλτσας ντομάτας. Tα στελέχη της εταιρίας βλέποντας τον θαυμασμό του Ed Sheeran αποφάσισαν, με τη συγκατάθεση φυσικά του γνωστού τραγουδιστή του Shape of You, να λανσάρουν μια limited edition σειρά Edchup και μάλιστα σε μερικά μπουκάλια τυπώθηκαν ακόμα και τα τατουάζ του Ed.

Η Kelly Cuoco και τα Oreos

Η Penny από το Big Bang Theory έκανε γνωστή την λατρεία της για τα γεμιστά μπισκότα όταν δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να αναρρώνει από μία επέμβαση στον ώμο της, μασουλώντας την αγαπημένη της λιχουδιά. Ωστόσο, η αγάπη της Kelly δεν σταμάτησε εδώ, αφού έδωσε το όνομα Oreo στο λαγουδάκι που υιοθέτησε.

Η Selene Gomez και τα Hot Cheetos

Η Selena δεν αναζητά περίπλοκα πράγματα όταν βρίσκεται στο καμαρίνι της ή στο λεωφορείο κατά τη διάρκεια των περιοδειών της. Ένα πράγμα χρειάζεται οπωσδήποτε και αυτό δεν είναι άλλο από τα Cheetos, και συγκεκριμένα την καυτερή εκδοχή τους.

Ο Ben Affleck και τα ντόνατς

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός-σκηνοθέτης παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι επισκέπτεται καθημερινά το Dunkin, πρώην Dunkin Donuts.

Ο Bruce Willis και η HELL

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ έγινε το πρόσωπο της ουγγρικής μάρκας ενεργειακών ποτών πριν από τρία χρόνια. Ο Willis βρέθηκε πρόσφατα στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας στη Τζόρτζια, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι δεν είχε μαζί του HELL. Δεδομένου ότι το γνωστό ενεργειακό ποτό δεν είναι ακόμη διαθέσιμο στην Αμερική, ο Willis έστειλε τον κασκαντέρ του με το ιδιωτικό του τζετ στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη για να πάρει ένα κιβώτιο HELL και να το φέρει άμεσα στο γύρισμα.

Η Mary J Blige, η Kelly Rowland και το νερό από τα Φίτζι

Η Kelly Rowland πίνει μόνο αυτό το είδος του μη ανθρακούχου νερού, υποστηρίζοντας ότι αγαπάει κυρίως τη γεύση του Φίτζι. Η Mary J Blige, η πολυβραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, ζητά επίσης αυτό το νερό στο καμαρίνι της αποκλειστικά κατά την διάρκεια των εμφανίσεών της, και δε ζητά μόνο λίγα μπουκάλια αλλά 100!