Say Yes… it’s party time!

Διανύοντας τον τελευταίο και πιο πολύχρωμο μήνα της άνοιξης ένα πάρτι είναι μια πολύ καλή ιδέα! Και τι καλύτερο από ένα πάρτι στον κήπο, στη βεράντα ή την ταράτσα! Βγείτε έξω λοιπόν και γιορτάστε με τους αγαπημένους σας!

Project: Party

Εν αρχή… ο χώρος!

Φρόντισε να δημιουργήσεις ωραίες γωνιές! Δεν χρειάζονται απαραίτητα πολλές καρέκλες ή καναπέδες. Μπορείς να ρίξεις μερικές μαξιλάρες σε διάφορα σημεία του χώρου και να έχεις κάπου πτυσσόμενες καρεκλίτσες και μικρά τραπεζάκια. Χρωματιστά σκαμπό, καρεκλίτσες παραλίας, ακόμα και ψαθάκια έχουν μια θέση εδώ!

Tip

Μην παραφορτώνεις τον χώρο και να αφήνεις πάντα διάδρομο γιατί τα πήγαινε – έλα θα είναι πολλά!

Φτιάξε ατμόσφαιρα!

Κεράκια, φαναράκια, λαμπάκια είναι χρήσιμα και πολύ όμορφα! Αξιοποίησε ό,τι έχεις! Για παράδειγμα αν υπάρχει κάποιο δέντρο στην αυλή, κρέμασε ένα φαναράκι. Επίσης, δέσε κορδέλες σε φυτά και όπου αλλού θεωρείς ότι ταιριάζει, γιατί με το ελαφρύ αεράκι θα είναι σαν να χορεύουν… Η αίσθηση της κίνησης πάντα γοητεύει! Μην παραβλέψεις το στοιχείο του νερού! Μια διάφανη γυάλα με νερό και ρεσώ είναι μια καλή ιδέα! H lounge μουσική θα χαλαρώσει τους καλεσμένους και θα είναι όλοι σε happy mood…

The menu!

Χειροποίητα ποτά και κοκτέιλ θα ενισχύσουν τον… homemade χαρακτήρα του πάρτι! Κάνε μερικά… πειράματα και φτιάξε ένα κοκτέιλ που θα το βαφτίσεις με το όνομα που θα δώσεις στο event σου ή με το δικό σου όνομα! Το πρώτο κοκτέιλ που θα απολαύσουν οι καλεσμένοι σου πρέπει να έχει την υπογραφή σου! Το φαγητό να είναι ελαφρύ, γι’ αυτό προτείνουμε finger food σε αλμυρές και γλυκές γεύσεις.

Για το τέλος αφήσαμε το γλυκό… Δες παρακάτω!