9)Αστρολογικές Προβλέψεις 27/5 – 3/6

 

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία
Πανσέληνος – Σεληνιακή έκλειψη στις 26 Μαΐου 2021 “Η Πανσέληνος των λουλουδιών”

Η πρώτη έκλειψη για το 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και η επιρροή της θα είναι έντονη! Μια Σεληνιακή έκλειψη είναι πάντα Πανσέληνος και η συγκεκριμένη είναι Υπερ – Πανσέληνος, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται πιο κοντά στη γη.

Οι εκλείψεις είναι ταραχώδεις περίοδοι και φέρνουν ξαφνικές ανατροπές. Μπορεί να μας κάνει πιο συναισθηματικούς, ευαίσθητους και ευέξαπτους. Στον Τοξότη, ως μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, του αρέσουν οι αλλαγές και απολαμβάνει το καινούριο όσο τίποτα άλλο!

Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει την κορύφωση σε μια κατάσταση, να αποκαλύψει μυστικά, αλλά και να πυροδοτήσει ακραία γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμος, Τοξότης, Παρθένος, Ιχθύες)

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από όλους και όλα τη νέα εβδομάδα είναι μεγάλη. Οι επαγγελματικές προκλήσεις αυξάνονται και σε βάζουν σε επαναπροσδιορισμό στόχων.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν και αυτή τη βδομάδα. Αισθάνεσαι λίγο εγκλωβισμένος με κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει πριν λίγο καιρό και αυτό σε αγχώνει. Ίσως εμφανιστεί κάτι καινούριο τις προσεχείς ημέρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι σχέσεις σου είναι στο προσκήνιο αυτές τις μέρες. Σε απασχολεί πολύ το κομμάτι της δέσμευσης και αντιδράς λίγο απότομα. Πρόσεξε τυχόν αποκαλύψεις που θα ταρακουνήσουν τα νερά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νοιώθεις πίεση αυτές τις μέρες λόγω λανθασμένης δικής σου διαχείρισης σε κάποιες σχέσεις και επαφές. Καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίσεις τη θέση που πρέπει να έχει ο καθένας στη ζωή σου. Προσοχή με τον Ανάδρομο Ερμή που σε επηρεάζει αρκετά!

ΛΕΩΝ

Γίνεσαι και πάλι κοινωνικός μετά από πολύ καιρό που ήσουν σε αδράνεια. Βρίσκεις την ευκαιρία να δεις άτομα που είχες χαθεί και αυτό σε βοηθάει να καταλάβεις τελικά ποιους θέλεις ακόμα στη ζωή σου και ποιους όχι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σε απασχολούν ακόμα και κάνεις κινήσεις διπλωματικές για να πετύχεις τους στόχους σου. Κάποιες οικογενειακές διαφωνίες βάζουν στο μικροσκόπιο τις μεταξύ σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις τη νέα εβδομάδα και να αλλάξεις παραστάσεις. Θέλεις να μείνεις για λίγο μόνος και να επανακτήσεις δυνάμεις, καθώς και να δεις που βρίσκεσαι αισθηματικά και επαγγελματικά. Την ευκαιρία να το κάνεις αυτό την έχεις!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να δράσεις ομαδικά αυτές τις μέρες για να καταλάβεις και την άλλη πλευρά. Σε απασχολούν τα οικονομικά και προσπαθείς να τα διαχειριστείς με τον πιο ωφέλιμο τρόπο για σένα και τους οικείους σου. Φαίνεται ότι τα καταφέρνεις!

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περνάνε από δοκιμασίες οι σχέσεις σου αυτές τις μέρες, γεγονός που σε προβληματίζει αφού δεν βλέπεις να υπάρχει βελτίωση σε κάποιες από αυτές. Πρόσεξε την επανεμφάνιση παλιών συντρόφων. Είσαι λίγο επιρρεπής σε αυτές τις καταστάσεις..

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υγεία σου έρχεται στο προσκήνιο αυτή τη βδομάδα. Οι έντονοι ρυθμοί που ζεις και εργάζεσαι έχουν δημιουργήσει θεματάκια που καλό θα ήταν να μην παραβλέψεις. Ρίξε λίγο τους τόνους και ασχολήσου με τον εαυτό σου και την υγεία σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προτεραιότητές σου σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις σε απασχολούν και δικαίως. Φαίνεται ότι θα πρέπει να βρεις μια ισορροπία μεταξύ τους για να μην υπάρχουν εντάσεις και μόνιμα παράπονα!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μετά από μια μεγάλη μοναχική περίοδο αποφασίζεις να βρεθείς με ανθρώπους που είχες κρατήσει αποστάσεις τον τελευταίο καιρό, ώστε να ζήσεις στιγμές ανεμελιάς και χαλάρωσης. Γενικά θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου πιο πολύ από ποτέ!