10) Say Yes …to the Universe

Βασιλική Τσίντζιρα, Ψυχολογική Αστρολογία
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11/10 – 17/10
Κριός
Η εβδομάδα φαίνεται να σε φέρνει σε επαφή με τις δύσκολες ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να σου υπενθυμίζει για ακόμα μία φορά πως επιλέγεις να έχεις απέναντί σου ανθρώπους που δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν να έχετε μία υγιή σχέση.
Ταύρος
Η εβδομάδα φαίνεται να είναι σε θέση να φέρει εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, αφού αντιμετωπίζεις τις γνώριμες για εσένα δυσκαμψίες τις οποίες δεν μπορείς να επιλύσεις.
Δίδυμοι
Άφησε άλλους να κάνουν επαγγελματικές κινήσεις ώστε να μην αναλάβεις το βάρος και την ευθύνη των συγκεκριμένων επιλογών.
Καρκίνος
Η εβδομάδα φαίνεται να φέρνει στην επιφάνεια τα προβλήματα στον τομέα της επικοινωνίας, τις δυσκολίες ως προς τη διαχείριση των διαφορετικών προσεγγίσεων σε θέματα οικογενειακού ή επαγγελματικού περιεχομένου.
Λέων
Η επαναφορά του Κρόνου σε ορθή πορεία στον Υδροχόο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, θα φέρει στην επιφάνεια τις δυσκολίες των διαπροσωπικών σου σχέσεων και θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να λάβεις περισσότερο σοβαρά τα πράγματα.
Παρθένος
Θα υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις στον τομέα της εργασιακής σου καθημερινότητας, καθώς η νέα εβδομάδα σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να πάρεις περισσότερο σοβαρά τα ζητήματα οικονομικού περιεχομένου.
Ζυγός
Τονίζονται ακόμα περισσότερο οι δυσκολίες στην επικοινωνία σου με ανθρώπους που συναντάς καθημερινά μπροστά σου και προσπαθείτε να δημιουργήσετε μία υγιή σχέση.
Σκορπιός
Είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να θέλεις να κλειστείς στον εαυτό σου, να σκάψεις για να έρθεις σε επαφή με τις εσωτερικές σου ανασφάλειες και φοβίες.
Τοξότης
Θα μπεις στη διαδικασία να εξετάσεις κατά πόσο έχεις τον έλεγχο των επιλογών σου ή μήπως επηρεάζεσαι έντονα από άτομα που βρίσκονται γύρω σου και σε κάνουν να χάνεις τον στόχο σου.
Αιγόκερως
Θα μπουν σε σειρά τα θέματα οικονομικού και επαγγελματικού περιεχομένου, καθώς καλείσαι να λύσεις το γόρδιο δεσμό και να πάψεις να σέρνεσαι πίσω από εξελίξεις που δεν μπορείς να ελέγξεις.
Υδροχόος
Η επαναφορά του Κρόνου σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα δώσει το έναυσμα στην έναρξη μίας νέας περιόδου κατά τη διάρκεια της οποίας θα ξεκαθαρίσεις όλα τα ανοικτά ζητήματα των προηγούμενων μηνών.
Ιχθείς
Αναγκάζεσαι να εστιάσεις στον οικονομικό τομέα και να αναγνωρίσεις πως δεν είσαι σε θέση να λειτουργήσεις με γνώμονα την προσωπική σου βούληση.